Ние ја купивме Chicco Trio Sprint уште во октомври пред да се роди бебето, јас сум презадоволна од количкава, сега сме на овај делот за седење како летна количка што е, прелесна е за возење, чадор систем е, за во багаж е топ. Ја препорачувам. Еве ја сега има пак некоја акија.
Се мислиме меѓу двеве летни колички. Што е уствари битно да се гледа? Јас сум за плавава повеќе,а другава е минимално поголема и поудобна можеби. Нема толку голема разлика во цена,тежина и стабилноста. Не знам црвенава боја за машко? Знам дека не е толку битно,а и моделот е еден го нема во други бои. Мислења се добродојдени.
Nie ja kupivme bebeto holland 3 dela... seuste ne ni e probana zdravje za nekoja nedela... epten e glomazna golema.. no postabilna mislam deka i ne vidov.. amortizeri,gumi, obrac, adapteri, platno, zastita od sonce.. bukvalno se imaat. E sega kako ke ja rakuvame uste neznaeme haha Jas koga kupuvav nikoj ne slusav, znam svesma sum deka polesnite pomalite se eptwn zgodni no ovie or bebeto vo srce mi ostanaa us pred da bidam bremena haha. Epten se licni
Е да, и мене одма ми се допаднаа. Јас сум 99% решена, единствено некое ептен лошо искуство може да ме предомисли. Дека е гломазна не се секирам, имаме голем багажник, а секако за до година би купиле и некоја летна
Ee Zas, jas ne bi kupila letna.. ovaa se pravei letna so toa sportskoto sediste so go vikat, za sedenje top e, zgodno meko...
Јас би се одлучила за втората, некако постабилно ми гледа покомотно, а и што има врска црвената боја баш е супер за машко
Јас имав сличен принцип и сите 3 дела максимум ги искористив. Гледам гумите се на пумпање, пази само се луштат гумите. Уште чекам нови гуми, за секој случај, ќе се најде за второ.
Ја гледав,конструкцијата не ми прави мерак како пластична делуваше. Продавачката ни ги понуди оваа и Kiddo jazz-15000 како две со понормална цена, кидо каде каде поквалитетна е,се гледа и по самата рамка и корпа и се. Така да на слика и во живо не е исто.