Оваа е 18.000 сега на попуст со што има транспортер, корпа за бебе до 6 месеци и се прави количка 6+ до 3 години. Мене многу убава ми се виде, цврста, лесно се ракува, убаво се собира. Да, само во Рамстор имаат продавница.
А и фрлив мерак на кидо џез Само скапа ми е,ќе ја чекам на попуст за 15 000 ако ја пуштат. Толку беше за лејт најт шопинг во Сити мол. И оваа ми е симпатична,само не знам како бренд дали се квалитетни.
И јас ја меркам таа ама немам време да чекам поголем попуст Инаку се нервирам што веб страната не им е ажурирана и не можеш да најдеш подетални информации за другите колички шти ги имаат на лагер. На пример оваа воопшто ја немаат додадено во нивни производи за да можеш да се информираш подетално. Мене баш ме интересира тежината. Џеззот е ептен лесна, а оваа ако е над 10-12кила не би
А ваква има некој искуство да сподели? http://www.libertabebecentar.mk/kolichki/lorelli-s500-3-in-1-4?sort=p.price&order=ASC
За Лорели како бренд овде читав негативни искуства. Исто една познаничка пред 4 год користеше од овој бренд,вика катастрофа ти ја тераш лево таа оди десно
Јас имам количка kikka boo darling искрено мислам дека се квалитетни, плус јас и перев некои делови од количката и транспортерот и не мрдна, а на kikka boo имам и релаксатор па ќе видиме, мислам дека вреди за парите.
Совет,не купувајте скапи колички не се знае до кога и дали ке седи бебето. И нема потреба од корпа,многу мал период лежат,спијат во неа. Да има транспортер гледајте вклучен во цената
Лесно се управува ама баш ништо посебно не е, ок е за парите ама за малку поголема цена има многу поквалитетни
Јас ја купив Kiddo Jazz од Солун, со двата дела, седиште и транспортер за 13 илјади. Корпа не ви треба седиштето се прави корпа
Ја купи ли количкава? Ме интересира искуство. Друг некој да ми пише искуство со Kikka boo количките? Ги бива или не?
За тие што сте заинтересирани за kiddo jazz јас од bebe home od city mall ја земав 13990 ама тиркизната верзија, толку е и розевата, сивата исцело што е таа е 17990 Оваа е 13990
Јас ја земав kikka boo Madrid 3 во 1,кога ја земав продавачката ми ја испофали ептен ,па ќе видиме за кратко како ќе се покаже