Оваа е 2во1, во бебе хоум ги нудат како 3во1. Исто и таа што ја изгуглав јас р 3во1. Е сега што е разликава искрено не знам
Не знам зошто не ми стигнала нотификација дека си ми пишала Инаку купивме вчера конечно. Се уморив и оптеретив од гледање колички од коа останав трудна до сега. Ми се смачи. На крај ништо веќе не ми се свиѓаше. На крај ја купивме таа прва што ја видовме и што ни се засвиѓа. Anex Sport 3in1. Големка е ама преееубава Сега можам мирно да спијам и да го чекам бебе
Ја нудат како 3во1 бидејќи седиштето се прави корпа. Ама не е посебен дел. Еве што им пишува на сајтот: “Комплетот вклучува: количка, транспортер (седиште за автомобил) и зимска прекривка за количката.”
Ја купив, Miley ја земав... Лесна е и се собира како куферче, бебе си ја обожава и редовно дремнува во неа. Libro-то поквалитетна ми изгледа и има единечни тркала, полесна за возење и слично, има и убаво меко за грпчето од мемори пена, но она меѓу ноџињата, фиксната преграда ми беше пресудна и ја земав Miley-то, плус има и многу голема настрешница. Сега за сега е читава, малку се раскрцкаа тркалцата, но ништо страшно и на поскапата се раскрцкаа, па ништо . Ок е, вреди за парите.
Е за колку време се раскрцкаа? На мојата Чиполино купена во 2014 ниту крцкаат ниту шкрипат тркалата, второ дете се вози. Но работата е што ми треба летна, летната ми е на Фри он купена исто одамна и исто второ дете се вози па дури сега почнаа да шкрипат. Мене повеќе ми се допадна Либро бидејќи е со доста одвоени задни тркалца, да не ги шутирам кога буткам.
За месец дена Либрото пак ќе кажам ми делуваше пофино за се' освен за настершницата (пократка е) и фиксниот дел што го нема. Имаа попуст Локо Кроко баш за количкава, провери дали уште им трае.
Нема, завршена е акцијата. Ама и редовната цена не е многу повисока, мислам 5700. Од количките што ги гледав со вакви карактеристики, да има целосна рачка, да се спушта за спиење, и разделени задни тркалца, само оваа ми е со најприфатлива цена. Има и една на Чико што многу ме бендиса, ама е 9000.
https://www.facebook.com/1401106710135280/posts/2452185641694043?sfns=mo Може ќе му се најде на некој. Не ги знам производите ама гледам големи попусти се во прашање.
Ја пуштиле на фб kiddo jazz на акција за 16 990 ден..пак ми е скапа! По се изгледа ќе си ја купиме Gala од Енци менци,со транспортер и торба за 11 иљадарки
Здраво, дали има некој што може да сподели искуство со количките на чарли бејби од тетово? Гледам често ставаат акции на креветче и количка па ме интерсира дали се лесни за ракување.