Ние ја земавме оваа од Енци Менци, да се надеваме ќе се погоди корпа,транспортер и торба за 9 990ден.
Истата количка ја имав само без транспортерот, ептен се погоди, ја искористив до максимум. Корпата е голема и комотна исто и стреата за сонце се спушта до доле.
Мамички на количката ни се расипа тркалото да не речам ке испадне уште малку.. Негде да не знаете да поправаат?
Мамички и тука да напишам, јас продавам количка за близнаци STOKKE малку користена, ако е некоја заинтересирана нека ми пише во порака.
Мајка јас ја имам, ја возев и џа првото и за синко сега. Убава е, дете уѓива во неа, но голема е, габаритна што би рекле, тешка за туркање на угорници или нерамен терен, јас буквално како тенл да возам е сега, дете си спие во неа многу слатко, има убави опции за спуштање на седиштето и најкомотна му е сега кога сака да си гледа напред, веќе разбира. Јас сум задоволна, само еден минус за тоа што е тешка. Еве и @emkaemka нека ти каже мислење. Па одлучи се.
Еуроалба се увозници за Македонија http://www.euroalba.com.mk/page14.html#pic_3529. Продавница имаат во Беверли трговскиот долу кај паркингот внатре во еден ходник. Можеш таму да прашаш. Секогаш на излог има некоја количка од АБЦ дизајн. Е сега конкретната дали ја има не знам.
Тешка е многу мајче, гломазна, голема, цел багаж зафаќа, ТЕНК, убава е, цврста, широка, ама многу непрактична и замара. Ако е опција да стои скопена и само да ја возиш, ако ти е мерак за таква зимај ја, но одма имај на ум дека обавезно ќе ти треба и летна, некоја за во кола, трговски, гости, одмор. . Јас ја складирав на таван кога бебе беше 5м и наредно ја симнав и продададов. Од мене воопшто не за вакви колички, изгледни се ама напорни, јас би во еден дел, далеку полесни.
Јас ја имам оваа,и презадоволна сум си.За новороденче,од првиот ден од искачање од болница значи-е многу угодна:седиштето прво ко корпа го костев и преку ден ми спиеше таму,а транспортерот за шетање.Потоа кога подпорасна,корпата си ја користев најнормално.Навистина е голема и тешка во споредба со други колички.Навистина е зимски модел(иако има и као летен модел од истата),и најверојанто ке си земеш уште една полесна количка кога ќе ти подпорасне бебето.ама јас повторно би ја купила.Многу е стабилна количката и удобна. Мислам дека сама треба да си размислиш на што си согласна....Ако си во куќа и можеш така расклопена да си ја чуваш,па само дете да пикнеш и низ врата,топло ти ја препорачувам.
Фала ти! Во куќа сме да, здравје ќе ја видиме со сопругот имаме време секако Нашево ќе биде зимско бебе, ама од пусти мерак сакаме од сега да го опремиме
Јас имам постар модел од кунерот задоволна сум многу стабилни колички само зафаќат многу простор во гепекот 3 дел за седење е многу комотен еве веќе две години ја користам не е мрдната иста како што ја купив
Дали некоја од вас ги има користено количкиве, т.е некоја од нив за да ми каже мислење? Од либерта од Велес ги гледам Фала однапред <3