Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. EvieBabe

EvieBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2019
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    2.550
    И јас ја гледав ама мм кога ја виде колкава е, ќе паднеше во несвест - почна да добива панични напади во Бебе Хоум :rofl: На крај земавме Quinny Modd.

2. mici-22

mici-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    911
    Јас и двете ги гледав, навистина се преубави ама и на маж жи му се допаѓа анексот, но вели со приколица ќе одиме на одмор или по гости со количката хехе
    Со здравје да се служите со количката :*

На EvieBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Scorpion91

Scorpion91 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2019
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    221
    Мајки дали во количките на вашите бебиња му ставате специјална постелнина за количка или обична и каде може да се најде ако е спец.?

4. EvieBabe

EvieBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2019
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    2.550
    Фала, да си ја купите и вие таа што најмногу си ја сакате :) Не знам само дали виде дека уште денес трае попустот на Anex и Quinny во Bebe Home. До душа не знам која недела си, уште колку време имаш за пазарење, можеби не се брзате :) Како и да е, најважно да си ги наполниме количките со бебиња :hug:

На bela.m му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Во транспортер не, но во корпата од количката ставав додека лежеше (до 4 месеци) специјална за количка, мека, како танко памучно душече е, но откако ѝ го подигнавме грбчето моравме да ја врзуваме со каишите па подлогата мораше да се извади.

6. mici-22

mici-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    911
    На 100 памети сум дали од сеа да ја купам :) 18 недела сум од утре и незнам дали е рано од сеа. Сите ме убедуваат ќе имало пак попусти за нова година :) термин ми е дури 13 февруари, но голем е денов ќе мислам дали да го искористам попустит. А сакав да те прашам, дали знаеш какви привилегии има со ВИП лојалната картичка? Зош ми се мота низ глава дека има 20% попуст на сите производи, па ако е така ми доаѓа поефтина на редовна цена минус 20%,имам од кого да земам картичка, но не сум сигурна во привилегиите.
    Поздрав :*

7. EvieBabe

EvieBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2019
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    2.550
    Не знам точно какви попусти ќе следуваат, вчера бев мн возбудена и не ги заслушав. Мене вчера ми дадоа VIP и тоа платинумска картичка, веројатно зашто купивме многу работи одеднаш, и ми рекоа дека со неа ќе имам 15% за следни купувања, но нешто како да ми се врти во глава дека попустот може да расте. Не знам дали сум разбрала добро.

8. Scorpion91

Scorpion91 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2019
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    221
    Каде можам да најдам?

9. mici-22

mici-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    911
    Па и јас не сум сигурна, но ќе видиме, може и да почекаме :*

10. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Имам гледано на повеќе места каде што се продавааат бебешки работи, јас конкретно ја купив од Hello baby во Бисер, околу 600-700 ден.

Едит: еве ја најдов сликата кога сум го постирала

На Scorpion91 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Scorpion91

Scorpion91 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2019
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    221
    Многу е убава :)
    Фала ти ;)

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Only1

Only1 Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2018
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.149
    Девојки се мислам за maxi cosi Lila, ima li nekoj iskustvo? 20190704_191807.jpg

На Starlič, hristinan12 и drugarka им се допаѓа ова.
  13. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Јас ја имам. Можеби малку време ама презадоволна сум. Перничето за новороденче е супер, но веќе го надраснавме. Вебе уживаше. За пазарење е топ. Јас одам во супермаркет со бебо, ја накрцувам. Лесна е за возење, за тротоари, дупки. Секој ден по три четри саати и повеќе ја возам. За изглед е индивидуално ама мене ми и изгледа ептен добро... Е сеа ние колата ја сменивме ради неа ама тоа е друг муабет. :D:rofl:

На Only1 и EvieBabe им се допаѓа ова.
  14. EvieBabe

EvieBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2019
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    2.550
    Мене ми беше во потесен избор зашто минатиот месец беше на акција 30.000 сосе транспортер и ми кажаа не требало корпа за неа бидејќи перничето го дава тој ефект, но на крај се решив за Quinny Modd - таа некако прва љубов ми беше :D

На Only1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Only1

Only1 Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2018
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.149
    Зошто не ли ја собира во кола? И јас имам мала кола:D Од bebe home ли ја зедовте со транспортер? И која цена ја плативте ако можеш да ми кажеш?

16. Only1

Only1 Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2018
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.149
    Да убава е quinny Modd ама мора да докупувам и корпа и транспортер.Додека за оваа не треба корпа и оди право со транспортер.

17. EvieBabe

EvieBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2019
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    2.550
    Да, знам, затоа се замисливме и ние кога ни ја препорачаа продавачките. Башка и слатка е на око. А Maxi Cosi и Quinny уствари ги произведува истата фирма, значи ист квалитет треба да се проближно.

18. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Мора да си премерите убаво. Ние имавме мал багажник,во новата ја собира. Околу 30.000 со транспортер на акција.

19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Со ВИБ картичката добиваш плус 5% попуст на се. Ако има попуст обие 5 се додаваат.
    Е сега, се собираат и поени со секоја сметка кои може да ги искористиш да си земеш што сакаш.

20. mici-22

mici-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    911
    Фала :*

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.