Жени кажете кај да бараме убава количка за близначиња, многу ми се свиѓаше на Bebeto од Liberta bebe centar, но сопругов отиде да ја види и не му се свиде, како прво не ни ја собира во лифт, башка тешка за управување била...незнам каде да барам на друго место, на Maxi Cosi има во Bebe Home, ама само црна боја и некако обична ми е многу... ајде некоја мама со близначиња да предложи нешто
Majkiii zdravooo,moze li nekoj ako ja ima koristeno ovaa kolicka Bimisi flex cbx da spodeli kakvo iskustvo imal Vi blagodaram
http://www.libertabebecentar.mk/kunert-rotax?search=Rotax Мајки искуство со количката некој да сподели. Благодарам
Predobra ja imam istata lesna ja zdrobiv od vozenje znaci sek9j den po 3 4 sati i korpata enajdobro nesto transporerot sega se prefrlivme na 3 del super e
Ја имаат многу оваа количка, јас не би ја купила, преголема е, како фичо, гломазна ја има брачеда моја, не му ја бери во багаж, го ваѓаат колцето за да затворат капак. Брачеда ми ми рече дека да ја видела немало да ја купи, но ја порача преку нет и тоа е тоа
Ја имаме Бебето Мурано, убава е за првата година, после ќе си бараш нешто полесно. Јас викав дека нема да барам ако веќе дадам 32.000 за количка, ама ете си купив на Фри Он летово и нема споредба во леснотија во движење и пакување и распакување на количката. А за убави, најубави ми се на Бебето, ама многу се големи и бараат пола кола да ти е слободна, посебно се раскалапа седиште, посебно рамот, торби... многу има.
Благодарам, бев видов, гломазни се ама подвижни за разлика од други сеуште гледаме па се надевам брзо ќе одлучам
Jas da spodelam iskustvo za idnite majki. Kupivme kolicka od Liberta marketi bebeti holand 3 in 1 cena 30 000 den. Epten ubava na izgled so 300 stvari na nea amortizeri ta ova ta ona... za vozenje e stvarno lesna. Prakricnost nula,mnogu teska, go znaev toa no pusti merak, prvo dete ne mislev na nis. Sega mozam da kazam deka ne mi e za toa dali e teska lesna i onaka tpa ne mi e prob. Samo sakam da kazam deka kvalitet 0. JA koristime samo 2 meseca za po saat dva setanje niz grad i doma sto ja niskam za uspivanje. celata e raskrcana i raznisana. Znaci katastrofa kvalitet.
Дали има некој искуство со оваа количка? https://www.encimenci.com.mk/kolichka-supertres-travel-sistem-desert-foppapedretti-9700337228
Ми личи на мојава, ми гледа како практична не е голема, има 3 дела, цена прифатлива нека ти пиши некој ако ја има.
Мајки има ли некоја искуство со best friend на чико. Сакам да го нарачам дуо моделот со корпа зошто имам транспортер, од енци менци 15.000ден. Гледав видеа но сепак ми треба мислење зошто не можам да ја видам во живо. Да напоменам, живеам во куќа, па не мора да качувам скали, а и багажник имаме голем за со неа.
Знам дека ми е многу рано за колички , 15 недела сум ама мерак ми е па си гледам. многу ми се свиѓаат на бебето (торино и холанд) од либерта ама скапечки се. мислење за овие - Кунерт ротакс 3во1 , Киндеркрафт, Чико.
Jas imam bebeto Holland... realno za tie pari se razocarav od kvalitetot. Ili mojata taka se pogodi ili site se taka nezz..