Мајки има ли некој искуство сп кангароо некако ми се допадна а и не е скапа па сакам да слушнам некој со искуство
Јас имам количка free on, презадоволна сум 18 месеци, значи нишо не е сменето. Душа и истадов, и уште тераме
Јас ја имам cangaroo stefani 3in1и сум презадоволна. Од февруари ја користам и колку е дрнкана по скали наваму натаму и се си е супер. Е сега за во мојата кола треба да и извадам тркало за да ја собере во багажник за 2 см ме ја збира, но за во на мм и свекор ми не треба, ваљда помал багажник. Транспортерот уште го користиме како седиште за во кола а торбицата што идеше со неа е баш голема и се ми собира. Кога идеме за викенд некаде беба ја пакувам само во торбицата. Ние ја земавме од Енци менци на black friday со попуст и беше околу 15.000 а инаку беше околу 19.000 со торбица и транспортер.
Za torino i lukw neznam..bebeto holand ja imam... 5 meseci ja imame a koristena 2ipol od pricini so bebe mn placese pa ne izlegovme od doma... muabet mi e deka malku koristena a cela raskrcana... za 30 000 ne vredi. A kolku merak i imav zas ubava...dali mojata ne se pogodi ilibsite se taka nez... imam 2 drugarki isto od bebeto zemaa i tie ne se zadovolni. A inaku lesna e za vozenje. A teska i golema za sklopuvanje
И јас сакам да прашам за Bebetto Torino дали некој има искуство конкретно со неа. Читав погоре и се разочарав а баш за неа бев најрасположена има можеби некој конкретно со таа количка искуство
Количката прекрасно изгледа ама си бара простор, братучедка ја има, добра е по нерамен терен ( за како кај нас по румби-тумби улици). Ако имаш доволно голем багажник и ако немаш потреба да ја симнуваш по скали ќе ти заврши работа, ако не барај полесна. Него ја да прашам, гледам една што е у странство и двете деца ги вози во една количка а не се близнаци, едното е неколку месеци и е во транспортер а другото накај 2 год. Има ли кај нас такви?
На оваа тема јас вчера добив од другаркa совет дека Maxy Cozy количките можат да се надградуваат и на една количка да ии се додаде додаток друга (како што викаш ти да се вози и бебе и дете во неа Нив ги има во bebehome
Имаме слична ваква количка,и кога ја местам за седење,тоа железото што се става под седиштето пак ми се враќа во првобитна положба,а не гледам нешто со кое би се фиксирало,и за време на возење се случува,некоја мајка што има ваква количка да ми каже има ли финта ова или...?
Дали некој ја купил оваа количка и како е задоволен ? Cangaro бил брендот бигарски. Прашувам зашто цената не и е лоша 22000 ден.
Тоа железото немаше некоја улога кога беше направена за седење. Мислам дека е повеќе за кога е пуштено седиштето кога е кош. Ако ти смета и не сакаш да ти е во првобитната положба може да го застанеш кај делот што се спојуваат делот за седење и делот за нозете има како мало просторче меѓу нив па да го подбутнеш таму.
Мислам дека само таму, јас мојата ја нарачав преку интернет e-type ми стаса пред некој ден.. фантазија елегантна,стабилна, удобна (ортопедска) чекам само Бебо да стаса и да ја испробаме.