Имам слична количка, посебно со транспортер и корпа што се менуваат на базата. На почетокот транспортерот е супер, од кола дирекно се става на тркалата и нема потреба да го вадиш бебето. Кога почна да сака да гледа веќе, многу полесно ми беше со летната количка (чадор систем) зошто е значително полесна во тежина. Со огромен кејф ја купив количката, тоа беше единственото нешто што го купив додека бев бремена, и општо сум засоволна од количката, ама дојде момент кога многу полесно и побрзо излегував од дома со летната количка и бебето отколку со оваа големава. Сепак живеам на 2ри спрат во зграда без лифт, и секој ден ја оставав во влез, го качував детето дома, се враќав да ја склопам и да ја качам дома. Ако имате двор каде да стои склопена, само да ставиш дете внатре и да тргнеш, вреди сосема, мене монтирањето ми стана мака откако не го користев веќе транспортерот.
Супер е. Не се мисли ич. Мене ми е прво и девојче и земав темно виолетова количка, ако второто е машко, ќе си се вози во таа
Mamicki kazete iskustva so kolickata na trio best friend od chico? Niz forumov dosta e zborena no bez kontretno iskustvo.
Здраво, дали некој има искуство со количките на Kunert Rotax? Прочитав тука неколку мислења но некако сум неодлучна. Многу би ми значело некое поконкретно мислење и искуство.
Да добри се, но кога гледав на енци менци страната имаше чико количка за 20 000 денари и прво помислив топ! Ефтина,убава на лик, си мислев таа ќе биде. Не знам како се викаше точно. Ама видов тркалата се многу мали и пластични, а сите советуваат да се земе со поголеми тркала за да не се кршат толку лесно и да не се осеќаат толку нерамнините кога ја возиме низ каменчиња, песок или помали дупки.
Јас ја имам чико трио спринт ,и тркалата се мали точно ама не се пластични и воопшто не тресат на дупки ,а ако сакаш да не осеќаш дупки нрма врска со големи мали тркала туку тогаш ти треба количка со амортизери .Иначе корпата на количкава мене со првото ми беше искористена премногу бебе преку ден си спиеше во нејзе ,друга предност лично за мене е што се чадор систем и не зафаќаат многу место при транспорт.
Ај сега ќе разгледам за која количка станува збор. Јас одбрав една од loco croco ама не знам колку ќе ми биде практична, сепак важно е и тоа.
Јас го најдов ова http://www.graco.mk/shops.html Предлог поснабдени продавници за колички и креветчиња освен во city mall i ramstore mall во Скопје? Да не лутам
андреј компани на нова железничка ,локо кроко (к.вода,илинден,бутел) ,тие ми текнаа сега што се ван моловите
Loco Croco имаат 15% попуст на колички од денес до 23 февруари. Можно е да му ја летнам за Скопје. Одамна ја меркaм Croxx количката. Ја имаше и во Штип во Аџико. Ја пробав убаво се вози. Малку е поразлична во живо, ама ми се допадна. Случајно ја загледав.
gi gledav i oviie dve kolicki pa se mislam, sakav nesto ne tolku glomazno ama ko gledav poveketo kolicki imaat ogromni trkala neznam dali se podobri, nekojda.spodeli iskstvo
Конечно ги имав најдено количките кои ми фаќаат око, ама цениве не се нормални, затоа се загледав во Croxx количката од Loco Croco. Синоќа пак се навратив на овие две, многу многу ми се убави. Ама не сум Аделина Тахири за да можам да си ги дозволам..
За тие пари ќе му купиш вистинска кола за 18ти роденден Земи си ја Мони гала од енци менци за 11000(може и 10 со попуст) со корпа транспортер и торба,понатака кога ќе седи ќе си земеш една летна количка и ај со здравје