Во машина, на програма рачно перење, на 40степени и 800вртежи. Па јас и во сушара пикам, но не да бидат скрос суви, на програм како за пеглање ставам
Од количката се вади сè за да се испере, па си реков да не рибам на раце, супер штом перете во машина. Освен тендата, таа не верувам дека може во машина.
Ако е некоја што се вади и се отстрануваат "шипките" може. На летната цело платно се вади како навлака, со се тенда и се, шипки и тврди делови остануваат, перам како пишав погоре. Уствари тврдо е кај каишите, тоа не се вади, ипак пикам у машина, перам стандард со чаршав да не лупаат и оштетат.
Ај пушти ми слика ако сакаш каква количка избравте и дали си задоволна? Многу ми е тешко вака од слика да изберам.
Со количката имаше транспортер. Ама монтиран ми е на количката и така ќе ти пратам слика. Има и за нозете за покривање и за транспортерот и за другиот дел.
Купивме и ние количка пред некој ден. 11 000ден. Мене многу ми направи ќејф. Со транспортер е Спојлер: Количка Само не ја зедов од енци менци туку од baby shop charli
Убава е. Какви се тркалата? Силиконски или пластика? На мојава мислев силиконски дека се, ама не се. Нешто поцвсто е.
Искрено не знам, ич не ги загледав тркалата Таму ја повозив, да видам дали е лесна за возење гледав да е удобна, со бојата се напнав додека одлучивме, а на тркалата не ми ни текна. Ни ја дадоа во пакет, треба да ја составиме ние. Ама остана во пакет, да не ја отварам од сеа, до јуни прашина ќе ми собере.. Едит. Се извинувам. Нека го преместат модераторите мислењево во соодветната тема
Поубаво било силиконски да се тркалата. Ама ајде какви такви. А твојава количка и јас ја гледав. Се мислев и на крај маж ми одлучи. На невидено ја порачав, гледав клипови по јутјуб како се расклопува и ми се виде практична за во кола.
Баш сега гледав на јутјуб за мојата. Пишува гумени биле тркалата. Се чудам јас како ќе ја составиме Инаку и оваа лесно се расклопува за во кола. Ќе се уходаме кога ќе ни стане секојдневие количката
Од енци менци. Редовна цена 16000, а сега на попуст ги плативме 10 000. Попустот трае уште денес. Ако се одлучиш не чекај порачувај ја.
Ne se kako na slikite. Ne mi se dopadnaa. Jas prvicno sakav da ja zemam croxx kolickata. Ama bas ke ti pratam sliki od stranata i sliki vo zivo. Vrska nema. Kolickata vo zivo e kako od bitpazar. jas ne bev, prativ drugarka koja e vo Skopje da gi vidi.
Здраво на сите, Можеби имате дискутирано за оваа количка меѓутоа ве молам ако може некој што веќе има искуство со неа уште еднаш да сподели, се работи за Kinderkraft - Moov (3 in1) http://www.libertabebecentar.mk/kolichki/kinderkraft/kinderkraft-moov-3-in1