Jas mislam deka ne ti pisav na tebe prvo a vtoro toa e moe mislenje i sakav da i kazam deka ima i poeftini i poubavi fala prijatno
Исто како што не праша членката каде има поефтини, туку праша која е подобра од тие 2 што ги избрала. А не избрала ефтина количка и тоа е нејзин избор, не мора да се убедуваме дека сите треба поефтина да купат.
Макси коузи од колку делови е? Чико беср френд мене не ми е гломазна, ама како што пишав погоре, делот за седење е мал, не е погоден за покрупни бебиња. Корпата ке ја користиш до 6 месеци најмногу, а делот за седење не знам, година две сигурно. Макси коузи мислам дека е подобар избор. И да има само транспортер и дел за седење не е проблем, првите месеци ке го возиш во транспортер. Да напоменам дека ортопед не препорачува да де вози во транспортер на количка, ама корпата се користи стварно малку.
Навистина ли седиштето кај чико бест френд е мало? Не сум ги видела во живо, така на слики почнав да разгледувам, се некако рано ми изгледа за купување. Мене ми се допаднаа чико бест френд или чико урбан, но велите мали им се седиштата? И уште нешто сакам да прашам ако е некој информиран. Оригинал ли се кај нас производите на чико? Зошто гледав по каталози во Грција и Бугарија, цените им се поголеми за најмалку 100 евра. Во Грција вракјат такс фрии на границата, ама пак поскапо излегува отколку кај нас.
Навистина, и јас на слики ги гледав и мислев дека е океј, ама во живо баш се изненадив кога видов дека е мало. Сега на синко би му било мало. И местото за седење е мало, тесна е и плус делот за нозете е краток. Ми излезе maxi cosi gia i stella дека се на акција, цените се топ. Сега да купувам, една од тие две би купила. Не сум ги видела во живо ама според изгледот такви се какви што барав јас. За оригиналност не сум размислувала. Сигурно се оригинал ама не се исти како оние во Грција. Исто како што милката и нутелата не се исти.
Кидо не купувајте тотално непрактични и неквалитетни. Повеќето гледаме да поминеме поефтино ама немојте да штедите на количка зошто стварно има разлика
Јас ја имам чико трио спринт, презадоволна, бебе крупно од 5 месеци е 10кг, сега е 17 месеци со 15+ кг никаков проблем досега не сме имале, ништо, како нова е а е користена премногу, ја препорачувам на сите, 20000 беше на акција со производи од 5000 ден кои ги искористив максимално. И уште ја користам, ја бери во кола, чадор систем е за собирање. Оваа е.
Седиштето и е поголемо од бест френд или? Која е разликата во делот кај нозите? Вие задоволни сте од количката?
Ke razgledam uste fala vi. Odluciv za ubava kolicka zatoa sto znam deka mnogu ke ja koristam posto mnogu izleguvam i patuvam. No isto taka znam deka ne znaci cenata deka sekogas pravime dobar izbor. Ke razgledam na zivo uste.
Neznam kolku si spremna da dades za kolicka no jas sum prezadovolna od anex cross. Jas sum niska mamicka od 155cm hehe no so edna raka go vozam bucko vo nea. Ako sakas poveke info pisi mi vo poraka
Kiddo. Лесна, ја собира во кола, седиште и корпа 2 во 1 е со тоа заштедуваш простор. Може да прецизираш зошто си незадоволна? И не е баш ефтина 20.000 се, со оглед дека има колички од 6000 нагоре.
и ние имаме анекс м и сме презадоволни, со една рака тера вреди да ја платиш поскапо барем знаеш што си купила и ке ја користиш за др дечиња..
Ние имаме фопапедрети супер трес, со три дела, супер се покажа количката за стабилност и доста практична, не е многу тешка.. самоо многу ме нервира делот доле за да оставиш нешто, премала е корпата, само влажни може да ставиш и нешто поситно, а ако си излезена често сама со количка, многу ти е потребен тој дел (барем мене и секогаш се нервирав), сега сме 2.4 год и не ја користиме, се префрливме на трицикл. Фопапедрети ајвуд(Iwood) има поголем простор доле, ако си ја гледала таа. Доколку би купувала пак, деф немаше да ја земам оваа, само ради таа корпа
Читав дека не се препорачува долго возење во транспортерот (дека бебето не лежи на рамно). Па ме интересира колку време дневно смее да се користи, бидејќи ми изгледа многу попрактичен од класичната корпа
Макс 2 часа.Така ми беше кажано иако купивме количка со посебна корпа за бебе.Гломазна е и се користи до 6 месеци но бебе лежи правилно и има комфор. Транспортерот е супер практичен и лесно е за маневрирање,но ете треба да се пази на времето ради ‘рбетот на бебе. Ретко која прошетка трае подолго од 2 часа,но ако планираш да го оставаш да поспие во количката,ке ти треба и корпа/лежечка позиција.