Изгледа зборуваме за различни колички. Воопшто не е тежок за склопување. 10секунди работа е. Материјалот сеуште не ми избледел ама и не сум ја изнесувала многу изолација не фати. Кој модел го имаш сивиот или некија друга боја?
Ние оваа ја купивме Корпата исто и е мала, но јас се заљубив во количката, многу ми се допагја . Имам едно прашање навлаките во машина ги переше? На корпата внатрешниот дел и е цел скрос бело, само од страната има еден дел што е црн. Дали би пуштило тоа боја?
Со здравје да се вози бебуш Да, све што се вади ги перев на машина, на 30 или 20(рачно перење-таква програма), тие белите од корпата (кај нашата нема црн дел), ги перев посебно, ми беше шубе да ги пуштам заедно.
Здраво на сите Планирам да купам количка скоро, прв пат ќе бидам мајка па сакам да ве прашам дали некоја од вас имала искуство со Макси коузи Адора или Макси коузи Нова? Исто таka гледав и КОЛИЧКА EVO STANDARD UN DEEP NAVY 2/2 MUTSY. Ќе ставам линкови. Фала ви однапред и доколку немате искуство со овие, предложете ми квалитетни колички кои добро ве служат. Поздрав https://www.encimenci.com.mk/kolichka-evo-standard-un-deep-navy-2-2-mutsy-evst11undn000000 https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-количка-адорра-скрибл-блек/ https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-количка-нова-4в-номад-блек/
Ние се двоумевме помеѓу таа од првиот линк и anex cross. Се одлучивме за anex cross и воопшто не жалам. Во споредба со mutsy е доста полесна за возење и покомотна за бебе. Кумашините ја имаат mutsy а бебе им се погоди баш буцко и некако ко малечка му е. Која и да одбереш најважно е бебе да ти седи во неа. Ние од прв ден спиеме преку ден во колица и немаме никаква мака
Анекс се предоври,лесни се, комотни, стабилни, само се за некој кој има доволно место дома или во кола. Ние ја имаме Anex e/type, едвај чекам да ја возам малава во делот за седење. Иначе јас бев запнатана за mima, на маж ми не му се бендиса и во право беше, ептен се малечки и неудобни.
Ајде и тука да прашам дали ги оставате бебушките преку ден да спијаат во транспортер? Малиов сака само во раце заспива па се буди за пола сат неможам само во раце да го држам...Го сместив во транспортер го повозив малку ноз соба и заспа сат и пол го оставив во трансшортер да спие ама ми беше жал па го преместив на кревет и убаво е успан си спие сеуште..педијатарот вели слободно оставај го ортопедски се и нема гајле ама незнам баш?
Здраво. Дали некој ја има или може да ми даде совет за количката Safety 1st Hello 3in1? Исто така, ме интересира седиштето монтирано на количка за која возраст на бебето е? Благодарам.
Женски сакам да купам летна количка и се мислам помеѓу овие 3 колички, дали некој ги има користено и мислење ако може
Zdravo da jas imam ista takva kolcika samo bojata e siva lesna e za vozenje se sklopuva se pravi na tri nivoa, ima kocnica i korpata se vrti i kon tebe i na drugata strana.
Здраво, дали некој случајно знае каде можам да најдам резервни тркала за бебешка количка? Поточно ваква
zdravo, ke ve zamolam koj ima iskustvo za nekoi od slednive modeli ne mozeme da se odlucime veyron 2 vo 1, tornado t4 2 vo 1 i gala premium 2 vo 1?
Гала и Вејрон се слични,ние ја имаме гала. До 3-4 м го користевме транспортерот прикачен на количката за шетање, после тоа во седечка и полуседечка положба. Додека е новороденче е ок корпата, после не е удобна за седење некако се слекува надоле детето. И тешка е, инаку вака квалитетна, до сега ( 8м ) сме немале проблем. Мое искуство.
Ние ја имаме tornado t4. Многу сум задовволна од количката. Има голема корпа долу, издржлива е, ние максимално ја искористивме. Транспортерот во кола секогаш го користевме до 6 7 месеци. Многу е лесна, се врти корпата да гледа детето напред и кон мајката, сенката на количката е многу голема(најмногу ме радуваше мене) Малата се возеше во неа до 2 и пол години. И за следно дете боже здравје ке ја користиме.