Јас имав мерак на мимата ама немаше кој не ми рече не ја земај брзо се оштетуваат. Земи го само вториот дел, знам многу кој го користеле само него без корпата.
Да,нам баш ни се оштети-изгреба ем ми ја скршија рачката на аеродром но ми дадоа оштета 300€ А не беше голем дефект мм веднаш ја направи. Кожата многу се изгупи најмногу во багаж а и невнимателност.. Има гледам некои креми за репарација на кожа па ќе ја средиме некако. И со црн мат лак за нокти поминав на неколку места
Ужаш, а толку пари е. Стоке се убави и го фалат само мене не ми беше опција пошо некако поспортска ми делува, а сум тип што сакам елегантно, ретко трењерка на мене. Иначе знам луѓе се задоволни, изгледа тешка ама викаат не. Јас се одлучив за Anex e/type лимитирана колекција,презадоволна сум.
И јас ке те советувам ако ја земаш stokke немаш потреба од корпата за новороденче. Најдобро адаптер за транспортер. Мене корпата жива нова ми е. Ако беше женско и јас stokke ке земев. Cybex priam ја имам не да е леснапрелесна е , ако се предомислиш
Здраво, јас ја имам истата и денес ни беше првата прошетка Количката е многу пријатна и лесна за возење на секаков пат, бебенцето уживаше во просторот во корпата и буквално цело време спиеше, амортизерите се супер, е сега малку е големка и да речам гломазна ако немаш многу место за чување или ако си во стан без лифт. Јас сум во куќа па не ја ни затворам. Сега за сега сум задоволна сепак немам и многу искуство. Се надевам ти помогнав малку. Поздрав.
Prodavam kolicka phil & teds, koristena e od edno dete i e prilicno zacuvana. Osven toa ima dodatoci kako dozdovnik, uv protektor, canticka, zimska prekrivka i letna podloga, sediste i korpa. Cenata e 6000 denari dokolku ima nekoja zainteresirana mamicka .
Ние ја купивме истата за беба што допрва треба да се роди. Преубава е на изглед, бебе ќе има комоција, малку гломазна е да имаш во предвид. За квалитет сеуште неможам да кажам, сега за сега син ми низ дома ја вози
Здраво. Каде може да се купат количките на Chicco, конкретно Chicco Trio Best Friend, освен во Енци Менци, бидејќи во пакетот им влегува и седиште за во автомобил, кое е вкалкулирано во цената. Прочитав дека некоја форумџика имаше пишано за некоја продавница во Охрид, каде ја имало истава количка за поефтина цена, па ако знае некоја од вас да ми помогне. Исто така ме интересира дали имате нарачувано количка на Chicco од Чарли Тетово и дали сте задоволни? Благодарам многу.
во bebe home има и на фри он, ама споредбено со кидо имаат доста послаба конструкција. Јас кога купував ги споредував во продавницата и се одлучивме за кидо џез. Бебе има 9м. задоволни сме многу е лесна за возење.
Некој предлог за летна количка? Бебе е 9м, догодина сигурно би купиле и трицикл па незнам до колку пари вреди да се инвестира во летна количка. Освен голема тенда што друго е битно? @Sofi.ja @Larahappy @KuklickaSk земавте ли летни колички
Решив oва летo да не земам уште си jа кoристиме зимската. Кoрпата е дoбра за седење ,а уште гo влечеме и транспoртерoт .. Следната гoдина ќе земам.
Ние купивме. Од Локо Кроко, Kikka boo libro модел. Количката е лесна,лесно се вози, се пакува како куферче,се спушта за спиење,делот кај нозете се спушта,има солидно покривче, мал дел за багаж, држач за чаша, нема џепче за играчки и нема добра амортизација,па малце го "тумбаме" мали кај што не е рамно. Сакам да кажам се поместува детево од место,за разлика од зимската во која не му влијаеше патот. Ама добро таа има амортизери, а оваа е летна количка 3,4 дена ја возиме, до сега сме задоволни ќе видиме понатака. Инаку се мислевме помеѓу оваа и Lorelli Fiorano,многу се слични па изборот падна на кика бу ради дизајнот и бојата. Јас гледав да се спушта за спиење, да не му висат ноџињата, да има убаво покривче и да е со споена рачка,па затоа не ги ни погледнав летните чадор систем.
Ние не купуваме. Таа што ја имаме (Stella Maxi Cosi) ја купивме и баш зошто е лесна со многу голема стреа што го покрива цел.