Jas ja imam vtorata.kaj mene rackite ne se rotiraat i toa i e mala maana.Ama druga firma e loreli mozi ovie se rotiraat.Inaku mi e super kolickata prezadovolna sum.
https://www.facebook.com/alf.kids/posts/620894101320537 Еве ја првата, видов погоре имаше некоја феминка напишано и цена, мислам дека во Ск се поскапи, странава е од продавница од Прилеп, но вршат достава во сите градови. Инаку, и мојата золва сега ја купија првата и се прилично задоволни и рачката им е статична, е сега не знам дали елементите се ротираат, зашто има и таква опција.
http://www.alf-kids.com.mk/ и јас ги гледав количките на бертони и лорели на оваа стр има каталози за истата количка што ја бендисав прашав во андреј компани беше 1000 ден поскапа А иначе риото мислам дека е летна, а другата комбинирана сепак провери на страната
2 количка(на сликата) рачките се ротираат,мене искрено поубава ми е втората количка ама не би сакала да купам само за изглед туку сакам да биде и квалитетна,затоа и сакам да слушнам и мислења која е поквалитетна.
http://www.pakostnik.com/bg/products.ph ... roducer=0# Дечки мислење за нарачки од сајтов? Доставата им е бесплатна над 50 лева ако купиш нешто, а 25 лева за надвор од Бугарија. Количките се многу поефтини од кај нас или ми се чини? По некоја пресметка до граница да ти ја донесат се исплати повеќе него да ја купиш од Скопје пример. Прашувам бидејќи кај нас ептен луди цени, а јас затечена чисто да помогнам на другарка во потрага по ефтина и убава количка
Имаат навистина голем избор, ама и на цени Јас исто се сложувам дека во скопје се ненормални цените за се посебно за бебешки работи. Јас бев решена понатаму да земам се што ми треба од Алф кидс, продавница во пролеп, имаат навистина пристојни цени и често имаат акции на разни производи, ги има и на фб. Минатата недела поминував од пластичарската улуца во Ск. и се изненадив колку убава понуда имаат и колку им се нормални цените, за повекето производи цените беа како во прилеп. Скоро би требало да одам повторно па ке сликам некои колички и креветчиња.
Имаат навистина голем избор, ама и на цени Јас исто се сложувам дека во скопје се ненормални цените за се посебно за бебешки работи. Јас бев решена понатаму да земам се што ми треба од Алф кидс, продавница во пролеп, имаат навистина пристојни цени и често имаат акции на разни производи, ги има и на фб. Минатата недела поминував од пластичарската улуца во Ск. и се изненадив колку убава понуда имаат и колку им се нормални цените, за повекето производи цените беа како во прилеп. Скоро би требало да одам повторно па ке сликам некои колички и креветчиња.[/quote] Руси, а дали имаат на Чиполино колички на пластичарска?
Јас количка на Чиполино купив пред три години од megastore.mk таму бебешките работи беа поевтини од продавниците ама незнам дали се уште постои инаку се порачува преку нет и доаѓаа работиве од Охрид http://www.najevtino.mk/s/cn/%D0%BA%D0% ... 1%80/m/100 Мислам дека оваа е страната, многу е сменета , погледнете овде
Мислам дека странава не им е ажурирана одамна. Овие цени веќе не се ни во поскапите продавници. Најверојатно заради тоа дека овие модели им се постари.
Руси, а дали имаат на Чиполино колички на пластичарска?[/quote] Во продавницата во прилеп имаат производи на чиполино и бертони, а истите модели ги видов и на пластичарската па претпоставувам дека има. Инаку количката што ја бендисав не ми ни беше важно која марка е, преубава е и многу функционална, ке ја сликам наредна недела и ке ви ја покажам, се надевам ке ви се допадне на повекето па може да купиме како на големо со голем попуст
Во продавницата во прилеп имаат производи на чиполино и бертони, а истите модели ги видов и на пластичарската па претпоставувам дека има. Инаку количката што ја бендисав не ми ни беше важно која марка е, преубава е и многу функционална, ке ја сликам наредна недела и ке ви ја покажам, се надевам ке ви се допадне на повекето па може да купиме како на големо со голем попуст [/quote] Хахахаха може, ако ја има Перфекта на Чиполино на пластичарска, пиши ме на списокот за на големо
Nie ja imame modelot Leo na cippolino i epten sme zadovolni od nea.Rackite se rotiraat, trkalcata se golemi,imame zimska prekrivka i tasna so nea.Mene mi ja kupija poklon za krstevkata na malata od baba i dedo inaku mislam deka ja zedoa od plasticarska nekade 5 500 den.
Ја зедов во Чико во Тетово, 12 000 ден беше количката и 3000 ден транспортерот. Ја имаше во бела-крем боја и сина.
Ја немам сеуште користено, комшивката ја има во сива боја и ми ја препорача, она ја користи веќе 2 години. Ќе ви пишам за некој месец дали е добра или не.
другарка моја ја има и ме нервира што само од едната страна кога е свртена се спштена во лежечка позиција.Исто горе тендата е многу кратка па ако пече сонце не иде до крај и џабе што ја има.Не дека сакам да те разочарам ама искрено ако можеш замени ја.