Јас почекав 2риот скрининг да помине и еве веќе од 24та 25та недела купувам. Ако ти сакаш можеш зошто да не.. Не знаеш на есен како ќе биде со вирусов може пак се да испозатворат па ќе треба онлајн да купуваш. Се зависи од тебе на кракот од денот
Мамички и идни мамички, каде можам да ги најдам количките на Free On и искуство со нив (дали се лесни, практични, квалитетни?)? Денес видов една мајка возеше и многу ми се допадна количката. Благодарам
Ние ја имаме free on dream, од bebe home. Лесна е, затоа највеќе ја земавме. Не е толку тешка и гломазна како некои колички. Е сега едното тркалце ни квичи кога возиме, така се погоди. Под гаранција е уште, ама не ни се остава, ни треба. И така си ја возиме. А лесна е ептен
Од транспортерот го имам перено внатрешниот дел, перничињата од каишите и зимската прекривка во машина на 20 степени. Од корпата не исправ ништо, тетра пелена или чаршавче ставав врз душечето. Моментално седиштето го користам. Не сум го перела уште, ама гледам дека може да се извади внатрешниот дел, па кога ќе му дојде време ќе го исперам и него на 20 степени у машина. Зимските прекривки од корпата и седиштето имаат кожни делови и не би ги ставила во машина.