Не сум, затоа реков прво овде да прашам, дека избегнувам да одам беспотребно по продавници. Инаку, и мене истото ме интересираше дали е лесна и колкава е по димензии.
Здраво феминки ♥️ Ве молам за совет бебето ми е 3 месеца надвор никако не сака во количка 10 минути и вришти а дома заспива во количка одмара во количка се а излеземе надвор почнува хорор...
Дали некоја има нарачано (купено) количка од Чарли Тетово, дали ви ја доставија со (ви дадоа) гаранција и како сте задоволни?
Исто беше и моето ако ти е за утеха. Уживаше во количка, но како направи 3 месеци и влезе во скок не можеше 5 минути да седи во количка - вриштеше. Кај нас беше скок во прашање како го помина се смени се. Се надевам дека е период и кај вас.
Ја видов количката во живо, супер е, лесна, средна големина, чадор систем, не зафаќа многу место, материјалот е многу убав, има добра амортизација и една година гаранција. Корпата е поголема, ама на бебето би му била комотна.
Затоа што сака да истражува, веќе почнува да примеќа пред него повеќе. Од 3 месец затоа се препорачува кенгур на напред свртено. Кај нас беше така, кај 5 месец ја за сака пак количката кога почнавме да ја седнуваме под 45 степени агол.
6 недели сме само во раце ја шетам а и плачка си е по природа, до пред 2 недели ја возев надвор по 1 час без проблем... Во количка и ми спиеше сега незнам што и стана