Ќе ти биде проблем кога ќе одите на долги релации. Мојава ич не сакаше во транспортер, ама ич. Рика, ти прави тензија и нервоза уз вожња. Да заспие?! Пази боже.
Го решивте проблемот? Како се вози сега? Не знам што да направам, тропам, пејам дури и песнички на YouTube пуштав, ма јок бре, а дома ги обожава. И маж ми само гледа во ретровизор, се нервира и тој и попуштаме на крај. А како мал моментот кога трга колата заспиваше.
Пак јас, а какво искуство имате со Фопападрети https://www.encimenci.com.mk/kolichka-up3-modular-sistem-sport-grey-foppapedretti-9700337236 и Макси кози ?
Јас би купила макси кози без размислување. Сега имаш многу добри понуди на количка и транспортер. Лани беа многу скапи, па се одлучив за чико. Ама меѓу овие две опции, макси кози. Види ги во живо, полесно ке одлучиш.
Тука многу и правам реклама на таа "газдарицата" што не можам да ја смислам, ама Макси Кози дефинитивно. Нема утка,доколку ти одговара со цена
Здраво, Сакав да ве прашам за совет во врска со количката Malta од Chipolino. Дали некоја ја има и ја користи, како е по улици и тротоари кога се вози, затоа што друго е во продавница на мазен под. Општо, дали е лесна за маневрирање? Ви благодарам многу.
zdravo, ve molam za iskustvo vo odnos na maxi cosi lila...znam deka ima mnogu dobar kvalitet, no me interesira dali e glomazna i preteska.
Ако може да ми кажете на висина како е, затоа што сум повисока и не знам дали ќе ми одговара, а многу ми се допадна, барем на слика сега за сега, дури ја видам ))
Ve molam za iskustvo so maxi cosi Addora? Dali e pogodna za novorodence? Pisuva vo k-ki deka e pogodna ali me interesira od iskustvo.
Не така ја користев, малата е родена во јули, а и да беше поладно не би земала корпа, подобро купи си вреќичка ем потопло ќе му биде ем нема да се трупаш со работи. Не знам кога ти е термин, ама и корпа да купиш кратко се користи.
Супер, фала на инфо... Терминот ми е во Декември и многу ми се допаѓа количката особено што е и за поголемо дете. Иначе така ја замислував со дебелата вреќа за зимно време ама пак друго е кога некој ќе сподели искуство.
Јас ја земав Лила. Многу се слични со Адората, не знам дали си била во бебе хоум лично да ги видиш да ти демонстрираат, ама мислам дека нема да ти треба зимскиот додаток што е како вреќа. Си има самата количка како прекривка и мислам дека е доволна, подобро ќе го завиткаш бебето во плик-ќебе, зошто зимскиот додаток е многу скап дополнително се купува и според мене не се исплаќа. Мене ноември ми е термин. Инаку корпа не ти треба, си има самата количка (лилата има а мислам и адората) како анатомски додаток-душече за бебе од новороденче до 5 месеци што се користи. Корпа и онака се користи само 5-6 месеци после само место ќе ти зафаќа дома.
На адората нема прекриврка, а кај лилата има за за седиштето, и тоа перничето анатомското е само кај лила. Јас ја сакав таа ама дека е доста потешка се одлучив за адората.