Јас па како да видов прекривка изложена и кај Адората... За тешка не знам сопругот ги пробуваше пошо не смеам да дигам тешко рече исти се, може Адората за нијанса полесна. И продавачката кажа баш дека разликата е што Адората е поспортски модел, инаку нема некоја голема разлика во другите работи, така да пошо прва ја гледавме лилата, на адората не обрнавме нешто многу внимание. Според мене нема да згреши која и да ја земе и двете се преубави. Само треба да се видат во живо најдобро. Кога ќе се сетам само дека залетана бев по Чико трио бест френд, не се ни споредува со овие колички а цената е слична.
Да дефинитивно нема да згреши веќе 15 месеци ја користам не е мрдната. На сите им ги фалаж количките макси кози. Иначе нема таква прекривка кај адората може била таа зимската.
Dali nekoja mamicka ja ima ovaa kolicka i kako e zadovolna? Ili pa da mi predlozite vie nekoja kolicka. Mislev i onie na Moni, na veyron site se slicni. Ama i ovaa mi se gleda deka e dobra deka ne e taka losa. Dajte mislenje mamicki
Сајаме да купиме количка, и се мислиме меѓу Киндеркрафт и Чиполино Ајде некој ако има ваква количка да каже како е задоволен
Јас бев залетана за адора многу. На слика ја гледав и соло и во комби систем и се ми беше преубаво. Е арно ама во живо кога ја видов се разочарав. Воопшто не ми се допадна. Ниту продавачката не ми ја препорача, рече дека е мн нежна, само за ептен мазни површини и ми посочи и за рамката. Не беше стегната некако. Ми предложи друга количка како подобра а и поефтина што мн се користи овде. Што ќе одберам на крај којзнае.
Ми ја препорача joie versatrax. Седиште и корпа 330 еу. Седиштето мн ми се допадна а корпата воопшто. Ама ајде таа дали и ќе се користи. Инаку ова во Германија е, не знам во Мк дали ги има тие.многу се користат овде мислам дека секоја втора што ја гледам е Joie. Исто ми се допаѓа многу Moon брендот. Овие во живо ги видов и можам да кажам.
Dali ima nekoj iskustvo so ovaa kolicka Maxi Cosi Gia ? Kolku vi koristese transporterot me interesira, bidejkji vo ponudava nema transporter
Pa se mislev iskreno da zemam transporter od druga firma, nekoj poeftin za da mi zavrsi rabota za iskacanje od bolnica i za vo kola, iako istiot ne bi odgovaral za kolickata, no kolickata e 2vo1 i vaka mi izgleda kvalitetna za ponatamu da ja koristime , pa zatoa prasuvam sto mislite , a da investiram vo dobro sediste za vo kola. Ili pa da zemam nekoja druga kolicka 3vo1 tie pari, ja gledav ovaa od cbx , pa sto mislite deka mi e popametna varijanta?
Мислам дека таа што ја постира на Макси кози, нема опција за седиштето да се врти на две страни, само нанапред бебето ќе е свртено. Не би купила таква количка. За поголемо дете да, но за новороденче не. CBX 3 во 1 ти е супер, максимално ќе ја искористиш.
Ако не планираш да го возиш детето во транспортер, земи било каков Макси кози ти е поим за квалитет. Така да немаш утка тука.
Мајки ние се подновивме со Kunert Verino 3 in 1 (транспортер, корпа и спортско седиште). Се надевам добро ќе не служи.
Каде има колички на free on во скопје? Предлог за некоја лесна, не гломазна, со реверзибилно седиште за од 0+ , до кај 15000 ??
Bubamara.mk им е страната,јави се прашај ги мислам можеш и директно кај нив у магацин ќе ти покажат се. Порано имаа во Бебехоум ама сега не.
@jarec6, извини малце ќе те погњавам зашто знам дека имаш искуство со Макси Кози. Засега сум за Лилата затоа што ми изгледа посоодветна за новороденче. Ама некако ми изгледа малечка кај нозете кога е ко седиште. Адората ми изгледа многу поудобна во тој дел. Претпоставувам дека ќе го смести и поголемко? Ама со неа би морала да купувам корпа... Дилемава Држ-недај сум цело време. Ај некој со искуство, ве молам за мислење.