Аа добро сега ми е јасно значи не ми треба Ја на safety 1sт земав ама ептен е лесна и не зафаќа простор плус демек има некоја заштита од УВ па викам таман за лето ќе е добра Ама ме замисливте за летна Значи ич да не замислувам
Еве ќе се само цитирам, јас ја имам количката. Сеуште не сум ја употребила ниту сме пробале дали ќе ја бере рамката во гепек. За било што друго слободно пиши ми.
Летна/зимска нема врска со годишни времиња. Разликата е што на летната не се ставаат делови,како корпа,транспортер,не се врти седиштето и е доста полесна од другите. И порано не беа од 0+ туку повеќето беа во седечка позицоја,сега тоа е сменето си има од 0 месеци. Ако ти е лесна оваа што ја имаш не мораш летна. Обично им се полесни за сами да ги мкнат а бебето веќе поголемко,за на одмори,за во гепек повеќе место...
Види на официјалната страна имаат комплет со иста боја, шара, материјал ташна, прекривка, чадор. Тука ништо нема, никогаш не ни имало. За чаша и кабаница за дожд можеш и од друг бренд да наместиш. Убава е тиркизна, таква е на Кукла Нашата плава е, јас сакав една друга плава, но ја имаше во Џамбо и ме мрзеше до таму да идам
Така нешто и Емка што спомна ташна, чадорче, прекривка. И уште ова. Дали е пријатна за возење, не дрнка на нерамен терен?
Во споредба со другите колички од тој тип е авион Јас само за чашка и прекривка за дожд земав, само тоа и ми требаше.
@0ли all terrain се тркалата на GB,плус тоа што се дупли мислам допринесува за помеко возење. Има додатоци,прекривка за дожд,ветар,чашка.. Види ако не се договориш во Крш,ке ти пратам од овде,не зафаќа простор таа ич.
Летните се најчесто чадор систем, мали и лесни, за поголеми деца се кои одат, па да одморат. Јас немам летна, таа една е, ама секако е чадор систем. Плус синко не е фан на возење откако прооди.
Ти благодарам за одговорот Со здравје да си ја користите. Искрено битно ми е тоа што го пиша за големите тркала, затоа што таква барам, многу придонесуваат за удобна вожња. Те молам кога ќе бидеш во можност пиши ми дали е добар материјалот и како ја осеќаш за кревање, дали е многу тешка? Prime со корпа или транспортер треба да тежи 8 кг., а со седиште 12 кг (според strollerbase). И XMOOV е слична претпоставувам.
Cybex priam imas? I jas ja gledam ama ne sum nasla nekoj sto ja koristel da kaze, te molam spodeli kako si zadovolna
Јас, @Happyinlove и @Minnie-e имаме. Јас сум ептен задоволна. Ко авионче е. Кората цело креветче, транспортерот комотен. Рачките се како "кожни" и еве после полни 3 год воопшто немаат испукано. Рамот не е мрднат. Текстилот комплет се вади за перење, што е многу згодно. Едино фаќа место во гепек. Али ако извадиш тркалца (сите се вадат мн лесно) решен проблем.
Штом планираш да одвоиш од буџетот поголема сума дефинитивно ти ја препорачувам. Теренец од количка. Имам возено и стокке од на сестра ми но далеку полесна е за управување на нерамни површини сајбексот. Па и ако си тип што сака дезени no.1 се сајбексот. Особено девојче ако носиш Комоција за бебе е
Zenski fala na info, jas taka i ja najdov po dezenot. Ne mi se gledase crna, siva i sl za devojce sakav rozeva sarena so cvetovi i stignav do spring blossom. 99% sum resena za nea samo sakav info od nekoj sto ja koristel. Se mislam samo dali priam ili epriam. Baska me dobija i na skiite
Мајки ве молам за совет. На што треба да обратам внимание кога ќе барам количка? Полека, веќе сакаме со мм да почниме да купуваме ствари за беба, а јас кога гледам, гледам само дизајн, бидејќи немам поим што друго треба да барам.
Алиминиумска рамка и полна гума тркала! Седиштето да се врти во двете насоки,да се спушта до позиција за спиење.Гледај да биде се на клик,не да вадиш материјали и цели делови по пола саат. На клик вадиш седиште,на клик ставаш транспортер/корпа што сакаш. Да ти е лесна за маневрирање,ќе си ја повозиш низ дуќан. Е сега големина на тркала,големина на количка склопена,зависи какви потреби имаш тоа си е веќе твој избор. На пример од тркалата ти зависи доста и за каков терен,амортизација... Ама тоа е веќе нели според потреби,тие првите неколку работи се битни кај секоја количка.