Па поубава Видо вака на прво ќе речам Лилата,ама ем е поскапа,ем е 6+. Зелиата ти се прави и корпа. Во однос на квалитет немаш мака исти се. Транспортерот е Кабрио фиксот, одличен. Земи си ја Зелиата од практични причини. Корпа е плус 12 000 на Макси Кози,вака ја имаш со Зелиата
Ајде со среќа, се радувам за количкиве ги обожавам. Што боја ќе земеш? Јас нема да купувам,другарка кога беше трудна купи Елеа и јас ќе ја искористам. На времето кога работев незаменлива беше Елеата,мислам пола Македонија ја има
Црната повеќе ми се свиѓа, неа ќе ја нарачам. И јас бев повеќе за зелиа од истите причини но сакав твој совет, знам дека си профи на темата.
Мене Нова ми е фаворит од "новиве" модели, ама гломазна е. Порано не сакав ич црни колички, сега па црни/сиви ми се најубави,зошто ќе ставиш шаренко ќебенце,играчка,спирала и баш двои. Ајде фали се со слика кога ќе стигне
Девојки ги гледам овие две колички. Едната е во енци менци другата во Крш. Ај ве молам споделете ваши мислења.
Оваа Гала ја памтам од лошо искуство, им се расипуваше на луѓе, па по 100 пати им ги поправаа демек,уствари штрафеа таму нешто не по прописи,повеќе беа без количка отколку со луѓето. Да не те демотивирам ама барај друга посигурно
Јас ја имам втората и сум Задоволен, лесна е нее тешка. До 7 месеци го возев во транспортерот и си го гледав напред, после во количката го префрлив.
Kiddo Jazz дефинитивно. Ја има во bebehome, јас од таму ја земав во септември, следи ги, стално ги носат. Полесна количка амин. Презадоволна сум
Сите препораки за kido jazz, ја имам втора година максимално користена, лесна што ми брше најбитно , не е трепната здравје планирам и за второто да ја користам од напролет. Јас не купив летна бидејќи е баш лесна и едноставна немав потреба... Доколку ти се даваат повеќе пари дефинитивно макси кози земете, бебето и сличните од либерта според мене се премногу гломазни и overpriced за тоа што го нудат.
Lila SP ли е твојава? Не знам за СП никаде не ми дава дека се прави така,дури ни на официјалнава страна... Нови модели се СП,ХП може грешка сум не викам не. Ај баш кажи која е твојава.
Лелеее да, еве сега гледам дека членката на сп мислела. Хп е мојата (само во тркалата ми се различни, ич не обрнав внимание) и затоа ме збуни. Сори. ❤️