Jas naracav vo nis da mi bide, ne me carinea ne ja prijaviv normalno i ne me otvorija. Od ovaa prodavnica www.aksa.rs
Јас оваа си ја купив и има многу убави механизми, се е на клик, можеш навлаки да испереш, лесна е, лесно се склопува. Во пракса уште незнам што да ти кажам ама ова ни беше пресудно да ја земеме
Која и да ја купите нема да згрешите,изборот е тежок(знам по нас) .јас ја има а Бебетто Холанд ептен сум задоволна.
Да и таа ја гледавме, на маж ми му се засвиѓа ептен. Мене само ме кочи тоа дека има само со сива рачка, а јас сакам црна. Инаку вака како си задоволна, лесна ли е за манипулирање? Од скоро ја користиш или повеќе време?
Јас сум презадоволна, лесна е за манипулирање многу пати сум се враќала дома со бебе во една рака а со друга количка жуткам. Ја користам 6 месеци, бебето ми е 8 кај нас каснеше 2 месеци количката(баш тогаш беше секаде со короната). Јас бев за Торино, исто сакав црна рачка, само што е многу тешка за дигање, се друго е океј. Мака ми е што немаат летни колички на Бебетто полесни
Супер! И Торино е убава, ама блиска другарка ја има, па да не излезе дека се повтараме на толкав избор. Најзагреани сме за Лука, ќе видиме што ќе одлучиме на крај. Фала ти што сподели искуство.
Здраво дали некоја има искуство со оваа количка? Гледавме и други но не убедуваат за оваа као делот за нозете е малу подолу па може да се користи и над година кога детенцето ќе биде поголемо за разлика од други колички кои се како помали пократки во делот за нозе? Дали вреди за цената 19 000 или има подобар избор веќе за таа цена.
за без лифт која и да ја земеш исто ти се фаќа тешка, лесна, со бебе не е згодно. Може да си кажеме лесно се справуваме, ама никоја не е згодна. Јас 5 скали имав во претходниот стан, па едвај се враќав, посебно ако сум купила нешто во маркет, па и бебе ако спие, оди не го буди дур влезеш. Сега со лифт и без ниту една скала е мераци
Не е исто количка од 3.8 кг и количка од 18 кг, а и неможеме да смениме стан тие што живееме во зграда без лифт заради количката.
јасно дека нема стан да менуваш за количка. Количка од 18 кг има ли? муабетот ми е да си се купи според жњлби и можности, а да бидеме реални дека без лифт е незгодно со количка. Барем за мене, па си го споделив сопственото искуство. Многу ми било мачно да ја внесам дома кога била заспана, а да не ми се разбуди. Верувам дека со било која количка би било слично. Идејата ми е да не се ограничува некој во изборот само заради лифтот. Ти со две секако ќе го кркаш без лифт
Жени се мислам за која количка да се одлучам. Ги гледав овие 3. Првата е Maxi Cosi, втората Chicco и третата од Graco...
Ja vidov i jas ama nekako mn mi strci toa crniot ram, nekako druga boicka da mu staele. A ti probaj ako izleze masko,probaj pak. I taa jewel of nature ic ne e losa
Седи мирна Срничке,со двајца мушкарци не излегувам на крај а не сакам ни да помислам на трето па ако сака и најубавата нека е за батковциимаат црна, класика доста им е