Мами ја има ли некоја количкава Чиполино триа што е 3/1,за искуство да ми каже како е задоволен,мене највеќе ми се бендиса
Ние ја имаме Hauck shopper и сме презадоволни пред се поради тоа што е тешка само 7 кг. а живееме на 4 спрат па лесна е за качување по скали.Ја земавме заедно со транпортер од Babyblu во сити мол 10500 ден.Ваква е:
знае ли некој каде можам да купам количка на chipolino pooky ама да ги имаат боите од 2013? ако мозете пратете ми линк
Прашај во Локо Кроко-Скопје, Алф Кидс од Прилеп или Андреј Компани од Штип. Мислам дека се најснабдени. Можеш да ги најдеш на фејсбук и да им пишеш или да им се јавиш на телефон и да си прашаш за кој модел и боја се интересираш. Ако не можеш да ги најдеш ќе ти пратам линк.
Ве замолувам да ми кажете овој модел дали е погоден за 3 месечни бебиња и некои други модели на чадор механизам колички што се лесни...
Количката е за бебиња над 6 месеци и не одговара за 3 месечно бебе. Мислам дека таа количка не се прави во легната положба, само во седечка и во полулегната положба...така да не е погодна за бебиња од 3 месеци.
Јас купив летна количка, иако немаше потреба, чадор систем, лесна, се спушта скроз а само 4000 мкд од бебесупермаркет. Другата ни е 14 кг тешка...
Мајки количkaва на 4moms е фантазија ама и ценава е http://www.amazon.com/4moms-Origami...ie=UTF8&qid=1426097815&sr=1-11&keywords=4moms
Девојки што мислите за количкиве Jungle lux Chipolino pooky Се мислам помеѓу овие две па ако некоја од вас има искуство со некоја од горенаведените би ми било од голема помош вашето мислење
Cisto info za onie sto planiraat da kupuvaat kolicka ili druga oprema a ne im e bas zort ...kon krajot na mesecov ke ima bebe saem ( ne mi teknuva tocno data iako nekoja majka pisa skoro tocen termin ) pa se ke ima na edno mesto taman covek da izvidi,duri veruvam i saemski popust ke ima...P.S.za nekoj kako mene neresitelen super ke mu dojde saemov...detevo 6 meseci napolni i uste koristime pozajmena a pred da se rodi ne sakav da kupuvam od iks pricini
Јас кога прашував во Локо Кроко и во Андреј компани , ми рекоа дека може слободно да се порача количка само треба нели да им кажеш кој модел , за во продавницава локо кроко имаа каталог со количките на чиполино и гледаш и модел и слика и боја си бираш и ти ја носат , инаку да најснадбени се андреј компани зашто мислам дека од таму ги носат количките на чиполино од Бугарија па потоа низ цела Македонија
Jas ja imama od chipolino POOKY i dobra e. Samo mana e sto streata napred e po kratka inaku malava spiese vo kolicka do 5 meseci i dusata mu ja izvadivme na kolickata. Seuste kakako nova e.
Pupica ako imas info koga e tocno bebesaem te molam pisi obavezno. Sakamm da odam no ne znam koga e. Lani mi e krivo sto ne otidov bidejki ne znaev datum