Количка

Discussion in 'Бебе' started by koritsaki, Jan 6, 2011.

1. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Мислам @Bebe Home треба малку да поработат на он лајн продажбата. Имаат одлични производи и греота е вака да се брукаат. Се согласувам дека треба фала да се каже на @jarec6 а не да се куди жената.

Мене ми е омилена продавница во сити мол. Освен количлите што не ми се од таму, се друго ми е. Девојчињата во сити мол се топ!! Сите ги знам :) Не се гребам, имам платинум картичка веќе :)

штета за административна работа да си губите имиџ. Де средете документи за онлајн продажба. Веројатно добар фидбек веќе добивте тука :)

dunika, Coco31, cresa-jagoda and 9 others like this.
  2. Cassiopea

Cassiopea Истакнат член

Во ред е се тоа што членката давала совети за нивните производи, само не знам како би и се заблагодариле на тоа ругање што им го направи:)

3. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Ругање си направија самите. За тоа говори искуството од членките. Сврти неколку страни наназад, оти очигледно ништо не си прочитала.

4. kukla21

тука се даваат совети од лично искуство. Истото е некогаш позитивни, а некогаш не. Ако ја пратиш темава за макси кози, сејфти 1ст секогаш убаво се зборува! Секогаш кога се даваат опции, овие се секогаш преферирани во однос на други.
    Споменатата членка дава многу корисни информации и никогаш не ругала никого.
    Темава забега во друга насока само затоа што некој сподели негативно искуство. Да верувам дека не се случило, би била луда. Живееме во мк и се знае кој е менталитетот. Од друга страна, продавницата треба да работи со посебен сензибилитет, затоа што се работи за бремени жени кои купуваат за бебенцата. Секако го сакаат најдоброто, плус под хормони, секако и најмала фалинка иритира :)

За себе кажав, мене ми се омилени. Он лајн не сум купувала затоа што сити мол ми е до гз, ама затоа вработените во сити мол ми се екстра. За едно лажиче кога земам, се ангажирани и услужливи.

dunika, martty06, Coco31 and 8 others like this.
  5. Bicka77

Bicka77 Популарен член

Да прашам нешто... по сајтовиве често гледам комбинирани колички. На што се однесува зборот комбинирано? Некој сајт има летни, системи и комбинирани, некој има зимски, летни, системи и комбинирани. Комбинираните некои се само количка, некои количка и транспортер.

Инаку мене конкретно не ми треба транспортер и корпа, ми треба количка со седиште за откако ќе почне бебето да седи самостојно.

6. kukla21

Тогаш земи си летна.

7. Bicka77

Bicka77 Популарен член

Па тоа ми е мислата... дали да земам летна за летово, па од есен да почнам пак да гледам зимски колички или ако земам комбинирана сум завршила работа и за лето и за зима.

8. kukla21

Летна само се вика. Нема некоја разлика ако земеш некоја подобра.
    Јас имам ГБ. И за зима е супер.

jarec6 likes this.
  9. Bicka77

Bicka77 Популарен член

Ааа така, добро штом така, сега знам што да гледам. Фала ти :hug:

jarec6 likes this.
  10. kukla21

Еве ја. Таман е и за зима.

Chuchanov, emkaemka, jarec6 and 2 others like this.
  11. Bicka77

Bicka77 Популарен член

Оваа ми ја фаќа око а и цената ми е ОК. Ме подзамислува само долниот дел напред, да не смета на ноџињата кога ќе потпорасне ама па од друга страна моето е ситно бебе и мислам дека такво и ќе си остане на мене :)

Е сега одвај ќе дочекам да го одвлечкам мм до Крш :lol:

12. Leo_29

Leo_29 Популарен член

Тоа се спушта надолу. Ноџињата на тоа доле ќе си ги стави кога ке порасне. Во колено под агол од 90 степени свиткани. :)

13. kukla21

Ко што вика Лео, тоа може да е вака ко на сликата, а и да се спушти под агол :)
    И убава е мека, не е баш само платно.

Bicka77 and jarec6 like this.
  14. jarec6

jarec6 Популарен член

Како што ти кажала Кукла, нема врска тоа летна зимна со времето.
    Чим не ти треба ептен за пд новпроденче,земи си летна,само гледај да си има позиции и за лежење,да не се зезнеш со некоја само исправена,ма да како што гледам оваа што си ја постирала е топ,со позиции за лежење и ноџиња.

15. Bicka77

Bicka77 Популарен член

gb-то има позиција за лежење мислам, инаку да, тоа ми е доста битно. Иако нема да ја користам за новороденче, секако сакам бебето да може исправено да си лежи ако заспие.

Читав до сега и онлајн ревјус и ептен се загреав. Со тоа што може предниот дел да иде под агол од 90, нема више што да мислам освен меѓу варијации на бои/дезени да пребирам.

Фала ви @kukla21 , @Leo_29 , @jarec6 :hug:

Leo_29, kukla21 and jarec6 like this.
  16. kukla21

Оваа има позади за подесување. Сам си ја местиш на кој агол сакаш од 0-90°. Цела се вади и се пере, што е многу згодно. Стреата за сонце е голема. И за мало бебе е супер. Моево поголемо уште се вози. Ја имаме веќе 3 години. Нот крца, нит шкрипи. Иста е како од прв ден кога сме ја зеле.

LivingGlam, Pacient srna and Bicka77 like this.
  17. Leo_29

Leo_29 Популарен член

@Bicka77 јас ќе ти кажам само глеј да е што полесна, и што помала да се собира. Евентуално, исто корисно, со една рака да се расклопува и со една рака да се вози. Толку.

Bicka77 likes this.
  18. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Плачам веќе кога ќе се спомне количкава :rofl:

@Bicka77 лесна е, мислам 6.5кг беше, со една рака можеш да ја поносиш, да ја склопиш, наместиш и дете да држиш.
    Јас тенкот или тие во делови ја пензионирав откако почна да седи бебе, односно да не сака во транспортер да го возам, значи на 5м, подоцна и ја продадов. Зиме, лете со неа е и на снег ја бива.
    Можеш и зимска прекривка да и ставиш ако сакаш, ја нема кај нас оригиналната, но можеш да усогласиш. На сите конструкциите се црни, па со црна би било супер

@kukla21 заборави да и кажеш за перничето :inlove:

kukla21, Bicka77 and jarec6 like this.
  19. Milkiway

Milkiway Форумски идол

И мене ме загреавте за количкава во случај летна да ми треба
    Може да ми пишеш каде ја има и која цена е барам линк ама не знам дали си ставила :)

20. MissWitch

MissWitch Истакнат член

Здраво, ве читам за он лине нарачките и нрразбирањата со бебехоме па сакав да прашам дали некоја од вас има искуство си онлине нарачка од либерта бебе центар? Бев таму ги видов во живо количките но се мислам сега порачката да ја направам онлине за да не патувам уште 2 пати, дали пракаат фактура и гаранција или да си одам таму директно најдобро?