€ 2,08 41%OFF | 2PCS Stroller Wheel Covers Anti-dirty Dustproof Oxford Cloth Infant Carriage Wheel Protector Cover Stroller Accessories For Baby https://a.aliexpress.com/_m0eGoOF Ќе порачам да пробам дали вреди ако е помалце мука
И како се користат? Откако ќе се вратиш, ги ставаш и стојат на количка до следно излегување? Или може обратно. Вози си со овие и дома кога ќе дојдеш, вадиш и имаш чисти тркала, а навлакиве ги переш
Да тоа на мм му викам со тие да возиме дома чисти тркала Се надевам дека се бар макце практични да можам пред врата да ги навлечам и дома да си влезам со нив денски стално ја користиме за успивање количката а тек ќе почнат калови и дождови
Kako pocnav da se zagleduvam po kolicki niz park pred da kupam mi tekna kade ke e makata, a vo 50m2 stan sekako berbat ke ti naprai. Baska i se mislam deka nekoj mi gi spomna ama da me utepas ne mi teknuva koj
Конечно се донесе одлуката. Сто пати се предомислив, ама на крај избравме. Се одлучивме за Bebetto Tito, ќе ја чекаме 2 месеци пошто ја немаше бојата. Се надевам во Мај ќе стигне како што ни обеќаа. Едвај ги чекам нашите доооолги прошетки.
So zdravje da si ja vozite i jas edvaj cekam sezona na vozenje kolicka da otvoram, mislam deka nonstop ke setam negde
Фала ти мами, се надевам дека ќе сакаат да се возат нашиве бебушки. Во идеален преиод за прошетки ќе се родат.
Sozdravje da se vozi kolickata, dali na sitebebetto kolicki gumite se so Pumpanje? I iskustvo nekoj ako ima so junama diamond kolickite?
Фала, поубава да си купите. На овој модел се со пумпање да, а мислам дека и на повеќето останати, ако не и на сите, не сум сигурна. Фала мама.
И ние се одлучивме за количка т.е. Јас. Јас сум неодлучна Ја одбравме оваа на Graco, заедно со транспортер. Битно ми беше да се врти седиштето и на двете страни и седиштето да се прави како корпа, исто е прелесна за возење и се склопува со една рака и сама стои. Се надевам ќе ја искористиме