Може прашањево ќе ви биде смешно но дали би купиле ваква количка за девојче (мислам поради мастило бојата)? Мене ми е преубава . Ве молам за мислење.
Зошто да не . Доколку ти е убава и ти ги исполнува критериумите земи си ја, децата не ги делат боите на машки/женски.
Бојата ок ама овие колички ич не личат квалитетни. Гледам и јас нешто ваква количка ќе морам да купувам уште една. Ама ништо не ми фаќа око. Едино оваа личи ок ама пак не ми фаќа око.
Твој личен избор е и мислење. Мене пример бојата на кочичката ми е најмалку битна. Битно ми е практичност, квалитет на материјали, квалитет на тркала и рам, изглед, како се вози. Ич не ми е битно дали е сина, црна, сива, крем, розева. А и јас носам девојче. сепак мислам дека е ствар на вкус. Знам луѓе шо имаат девојче па битно им било да биде розева количката. Ако ти е прво, мој совет, земи си неутрална боја за да можеш да ја користиш и за женско и за машко
Или па ако си сама барај сестро количка за близнаци. Па била и половна. Јас на моменти кога влечкам едно за рака бидејќи додатокот ни е нов не се употребува или па бебе во кенгур душа немам. Не сум раат излезена. Сакам гв да земам ама па сама со две колички како?
Баш и тоа си мислев вчера. Ја гледам и оваа иста цена се а и мислам дека и транспортерот ќе го фати од на малово количката.
На детето мое му фали малце по гз додатокот си е топ. Он си е заљубен во количката негова што кога е бебево во неа протестира и не се качува па се тегнеме. Иначе кога ке видев во парк деца 4 години во количка аманнн си викав до кога ке ги возат...епа ми се мавна од глава
Се вози и мојов, ептен му неговата погодена баш е за поголемки дечиња. Мене мие кога ќе шетаме сите заедно он ќе сака да спие ќе треба во раце да го носи маж ми. Летна само како на Кукла може другите по мене се фрлени пари. Имавме една од 2500 ден на пола се подели.
Да де ,гб со пуштање. И спремна си. Ем ако не сака да седи, ја пакуваш и ја ставаш во корпата на големата. После ги продаваш и двете. Овие од Пики се фрлени пари по тоа шо имам видено.
Јас купив летна модел Кика бу либро од Локо кроко, еве веќе 9 месеци ја користиме од лани летото навака, не мрдна. Ама не е 2500,туку 5500. Лесна за манипулирање,лесна по тежина,брзо се склопува и расклопува и се спушта за спиење. Претходно имав гломазна и тешка Мони гала од Енци менци,едвај чекав да почне да седи детево да купиме друга. Таа и за седење не ја биваше,се слекуваше надоле.
Isto me prasaa,kolicka li e ili kola na staro Ama koga mi ja vide facata deka toa e toa pocna da si ja cesa glavata samo i zbor ne kaza....ama zatoa site drugi rekoa aaaa vtoroto ako e masko....
мм слично изреагира за MamaRoo релаксаторот И кога го прашав налутено да не има некој проблем вика Не бе се си е таман ти одлучуваш на крај