Случајно да не најде одговор на прашањево или можеби беше да ја видиш количкава за да ми кажеш што мислење имаш?
Па не мора да е се розњво и црвено за женско како и многу што купуваат од облека до количка. Лично не ми се допаѓа боја, ама некоја неутрална може, пример темно сива.
Не бев да ја видам, им пишав на фб, ова е цена за количката само, корпа може да се купи почнувајќи од 9.000 денари, а транспортер почнувајќи од 9.900 денари
Лелеее Па шо им е тешко тоа да го напишат... Вака како имаат напишано во описот испаѓа дека 3 во 1 е таа цена Фала ти сепак
Девојки помагајте за избор на количка. Ја намеркав пред некој ден Graco Evo, ама ја немаа веќе била некој постар модел и се продала... Нешто 3 во 1 или 2 во 1, до кај 30.000 максимум нека биде и поевтино би било добредојдено Убави тркала за возење, а и да биде лесна да можам сама да си ја симнам на неколку скали
Зирни количка од чикко ... за тие пари имаш комплет со транспортер, кошница и торба ... лесни се за возење и издржливи
Многу бев загреана и за Chicco Trio Best Friend, ама се изначитав негативни коментари и пријателка што ја купи рече дека не е задоволна баш како што очекувала. После ја гледав Chicco Sprint и од таа се откажав... Ваљда ќе се најде нешто за 2 месеци
Ај да ја видиш на Chipolino Malta 3 во 1, во Андреј компани. Јас пред неколку дена ја земав и ептен ми е убава. 17 800 им е сега и на попуст. 7 кила тежи, лесна е за возење и убава на изглед.
Devojki, dali skoro imate razgleduvano kolicki? Gi razgleduvam Maxi-Cosi kolickite vo bebehome ama gledam 3 modeli koi se epten slicni a ne sum od Skopje da gi vidam vo prodavnica. Maxi-Cosi Lila, Maxi-Cosi CP, Maxi-Cosi Lila SP. Pa ako znaete koja e razlikata super bi bilo
Здраво! Lila e од 0 месеци количка, се трансформира од корпа во седиште, a CP и SP се за од +6 месеци нагоре. Ние кога гледавме, имаше опција со CP еден додаток како корпа на навлекување на самото седиште и автоматски имаш корпа за новороденче за да ја користиш од 0+. Единствено што нас не предомисли е тоа што CP и SP имаат седишта кои се спуштаат за спиење, но лежајот не е скроз рамен, него е со нагиб меѓу газето и ноџињата, тоа е ортопедски оправдано и ок за спиење, ама сестра ми не предомисли да гледаме седишта кои се спуштаат скроз и кои се рамни. Затоа се одлучивме за Adorra2 на Maxi cosi, ова чисто како информација не те разубедувам. Иначе мене сите модели на Lila ми се преубави Се надевам не те дозбунив, ако треба нешто тука сум