Готово, ја порачав Јас ја имам гледано по 16 илјади и нешто и бев спремна и на таа сума, ама бојата не ми се допаѓаше, па ептен сега ми се погоди да ја најдам во Алф Кидс на акциска понуда за 11 500. И мене ми се виде многу практична и лесна, малку место зафаќа во багаж, и баш барав оваква комбинирана количка. Би требало да ми пристигне деновиве, преку брза пошта, се надевам нема да ми се утне бојата, мада со човекот сто пати се слушнавме да потврдиме Ај па ќе се пофалам.
Немa сум јa виделa и тaa бoјa вo живo темнo рoзе,преубaвa е бaш кaкo нa сликaтa сo здрaвје дa си јa кoристите
Да, и јас се мислев меѓу тие две Само оваа ми ја посочија како поширока, а бидејќи ние двајца сме високи ми беше страв да не му стане тесно на бебето после 6 месеци Значи има финти кај количкиве, кога се купува важно е да се прашува за се што ве интересира, да не се бира само изглед.
Се согласувам дека се бира спрема потребите...и јас имав неколку основни работи кои ми требаа кај една количка. Оваа ми беше најсоодветна на моите потреби. Мене не ми посочија за таа разлика во ширината туку за делот кај нозете. Оптимата е со едно тркало и нема прагче за нозете за кога детето ќе биде поголемо и ќе му досегаат нозете до таму. Тоа беше пресудно за тоа што ја одбрав Перфектата.
И јас сакам оваа да ја земам Ќе можеш те молам да ми кажеш искуство?...Зашто цениве на FreeOn ептен ми се свиѓаат, не ми се дава повеќе од 3000 за летна количка. Ако ти е нова, ќе почекам да се повозите Ние веројатно тек во јуни ќе зимаме.
Викендов ја земавме, ептен нова е Ја земав од Анжи 1990 на попуст, а истава ја имам гледано и во Алф кидс 2100. На две нивоа е од 90 и 45 степени и е наједноставна ама и јас таква барав за пократки релации. Ако е утре убаво времето ќе ја пробаме
Баш оваа на freeon јаимаме и ние.. Како за летна количка сум задоволна.. Лесна, лесно се вози,... Мана е сенката што е кратка, така да по потреба си го користам чадорчето од другата... Многу малку простор зафаќа во багаж во кола, идеално за на одмор.. За парите е чиста петка
А рачките колку и се долги? Некоја груба проценка да ми дадеш дали би ја возеле без проблем повисоки луѓе...?
Кога ќе се врстсм од работа ќе измерам ... Јас сум висока околу 172, во лето најчесто носам сандалчиња на полна висока пета, и ми е ок висинста..
Фала, поубава да си купите Па не знам точно колку е долга ама може има метар и нешто и мене што ми е многу битно многу е лесна.
каталогот случајно ми излезе пред очи... Ова ти се офф димензии јас тогаш ја зедов и триото и сум многу задоволна од двете колички
Moe iskustvo- ja imam smart trio kolickata na free on, pre pre zadovolna...toplo preporacuvam. Generalno od brendot free on sum mnogu zadovolna. Sega od niv ke zemam hranilka i sediste za kola...