Според мене е мн мала и материјалите не се баш баш за таа цена,кога гледавме вака ептен ми легна на рака и се запаливме прво ама кога видовме други се откажавме.
Ја има во енци менци со седиште за автомобил за околу 30 000. Ако ја нема ке ја стават. За тие пари јас би купила макси кози. Оваа е убава на око, што гледам мајки што ги знам да ги возат добар квалитет е, ама делот за седење е доста тесен и делот кај нозете е мал.
Фала мамички на споделеното мислење. Може да ми ги покажете вашите колички што сте задоволни од нив па да споредам и други. Како и да е веќе иде време за купување
Ние зедовме ваква,пробана само во продавница и низ дневна,додуша ја свозавме кратко празна пред куќа на калдрма,супер е.
Jaс trio sprint ја имам и сум задоволна. Најзадоволна од делот за седење кој го користиме и сега на 21 месец, нозете ги потпира доле и супер е комотна. Се собира чадор систем и не зафаќа место. На око не е најубава ама практична е. https://www.encimenci.com.mk/kolichka-trio-sprint-w-car-kit-black-night-chicco-793664100
Во либерта има многу убави работи, баш гледав пред некој ден. Мене еден фиокар ми се засвиѓа од таму. А количкава се гледа дека е ептен практична И јас ја гледав оваа, ама мислам дека неможат да се вртат страните, и дека рачки има се мислев да не е тешка за буткање. Иначе мене баш ми е убава на изглед
Таа на чико што ја стави ти е поубава. Не се вртат страните ама јас немав ни потреба. Кога ке седи бебе треба да гледа и истражува. Тоа е општа препорака. А корпата и транспортерот се свртени накај тебе. Рачките се океј не е згодно за со една рака. А прелесна е за туркање.
Jas ja gledav vo enci menci ovaa kolicka 22 000 den, ako Ima nekoj iskustvo neka kazi, a i do. Liberta sakam da odam da razgledam I tamu ..
Здраво феминки , терминот ми е почеток на Јуни па сакам да Ве прашам дали се исплати да земам количка до 22 кг или да земам до помалку па да комбинирам со летна? Конкретно ми се допаѓа на Макси Кози Аддора 2, Ве молам за мислење или предлози за друга
Ние си ја земавме Макси Кози Лила, ја одбравме во Спарклинг греј и многу ми го прави меракот . Се мислевме кој модел да го одбереме дали Лила или Лила СП, но сепак се одличивме за Лила поради стабилноста на поголемите тркала (иако на почеток бев против). Засега сеуште си седи во кутија, за некој месец ќе ја склопиме за да не фаќа прашина
Ние номад блек ја зедовме. Толку многу ми е лична и на мерак, збор немам. Секој ден си ја возам низ дома од ќеиф.
@marta993 @IRBBB ние номад греј ја земавме И мене многу убава ми е Само ја гледам и едвај чекам да си ја возиме Нарачав такви за тркалата (ќе ви прикачам слика) од Алиекспрес, за две недели стигнаа https://a.aliexpress.com/_mq7rF4z
Едно глупаво прашање Дали се 2 или 4 во пакување? Да не треба да нарачам 2 за предни С и две за задни тркала Л?