@mamaJana ти одговорила веќе @IRBBB Две одат во пакување, едно пакување Ѕ и едно L нарачав @Pacient srna од истиов селер нарача? Баш сега проверив, на 28.03 нарачани, на 13.04 ми стигнале
Не можам уште да потврдам, се надевам за 1 месец ќе ги тестираме по дома, уште стојат како украс на количката, бебе кај и да е треба да пристигне А инаку вака добри изгледаат, малите се можеби малку поголемки од предните тркалца, ама на задните тие поголемите таман се. Ги пробав вака низ дома, мислам дека ќе бркаат работа
Super ako stignat i moive ke vi pisam Inace nie za da ne se prljala kolata kupivme i guma za gepekot imalo nekoi spored model na kola gi naracuvale epten da pasuv ko patosnica
Epa od tvojot seller i ja naracav. Gumata e bas patosnica za gepek ama pasent e poso spored model na kola se kupuva. Eve od tuka e https://samad.mk/product-category/patosnici/gumeni-patosnici-za-bagaznik/
Еве бидејќи тука се водеше дискусија да ги пофалам @Bebe Home за тоа што ја завршија рекламацијата, и ми доставија нова конструкција за количката, па сега е исправна, а се надевам така ќе тера и во иднина.
Јас да си кажам дека рекоа ќе ме контактираат за да достават гаранција а тоа не се случи Едното тркало шкрипи и е малку криво, ама тоа е, изгледа така ќе си ја возиме.
Не може така, сега само што почнавте да ја користите! Многу нефер што уште не си ја добила гаранцијата Ќе размислам тогаш за летна количка и за седиште од кај нив, а баш ми е време и за тоа и за тоа. Страв ми е, некако тешко оди соработката
Пробај потсети ги. Да не те заборавиле. Јас стварно немав надеж дека ќе се заврши работа, ама изненадија на крај. Стварно ептен коректни испаднаа, дури и првиот дел што ми го дадоа имаше нешто проблем и ми дадоа од скрос нова количка нова конструкција.
Има доживотна гаранција, рекламирај. Јас онлајн не сум порачала, ама во живо ми се супер девојките. Никогаш не сум имала проблем со комуникација. @0ли ако одиш во Ск, во живо види и земај.
Ќе морам така, не би сакала онлајн да нарачам и без гаранција да ми стасаат. За во живо и јас сум задоволна од услугата, се утепуваат од објаснување и љубезни се. За тоа немам замерки.
Врти и биди напорна. За твои 500 евра потсети ги. Ако ми кажале денес ке се јават и не се јавиле, од нареден ден секој ден ѕвонам.
Ние ја земавме Адорра2, вака задоволни сме, ќе ја пробаме наскоро и со бебуш. не планираме да земаме летна зошто самата подлога на седиштето се врти на летна и зимска страна а и не е премногу затворена за да мора со летна да комбинираш.
Многу се. Јас релаксатор чекав месец дена им пишав дека имам толку и толку во кеш платено и дека воопшто не е ни професионално да ме мафтаат месец сега ке стигне после ке стигне. И тоа не беше ни пандемијава. Во аеродром се одлични.
Да се надоврзам за бебе хоум, одлично објаснуваат во продавница, културни и фини, но ете пример јас ја зедов anex type M, тркалата кога им го притискам копчето некогаш не сакаат да вртат, притискам повеќе пати за да почнат. Се јавив, објаснив и ми вели штом работат после притискање нема зошто да се праќа на сервис, количката е исправна... иако им реков дека ми треба некогаш еднаш, некогаш 5-6 пати додека почнат да вртат, кажав дека е под гаранција и не треба ова да се случува на количка користена 3 месеци(тогаш) и ми одговори епа ако сакаш донеси ја, може да ја пратиме на сервис. Не знам, никаква професионалност ни желба да помогнат немаше