Пристигна нашата количка Презадоволна сум. Многу лесна за манервисање , склопување, расклопување, практична, лесна. Бојата ми е многу убава, нешто како на браон-розе комбинација.
Ne znam tocno kaj da prasam pa nekako povrzano mi e so kolicka, zatoa tuka. Mi treba podloga za kolicka, kako pernice so jorgance ili kebence nesto takvo, da ne sedi/ lezi direktno na kolickata. Vo wenice vo city mall imase ama nekako za toa sto go vidov mi dojde preskapo a i prenezno za kolicka. Ve molam predlog ako znaete kade tocno da idam, cena eventualno...Fala vi
Jas isto vo biser gledav na wenice ama 1600 den bese mekicko takvo nezno so pernicka, ova mi go zema majka mi od zenski pazar, e sega od kaj tocno neznam ama rece imalo razlicni rozevi, sini i razlicni modeli... E sega cenata neznam tocno ama do kaj 500 den se, sigurno i poeftino...
zadovolna sum od maxicosi mura3 ja imame bebe uziva vo komocija a mene mi e mn lesna za manevriranje po tesni ulicki kakvi sto imam vo gradov mana golema e mnogu odvaj ne sobira vo kola
Мамички ке може ли дадете предлог каде може да се најде убава количка до кај отприлика 15.000 се работи за мое внуче
i nie ja zedovme istata 18000 iljadi ja plativme,iskreno ne sum zadovolna od delot za sedenje,se slucuba mn.cesto koga setame bebe da zaspie a kolickata ne moze da se napravi vo lezecka pozicija
Jas imam epten slicen model samo na free on e.. Isto so korpa, transporter, kocnicite skroz isti samo rackite se oddelni ne povrzani.. Kaj mene delot na sedenje se mesti vo tri pozicii... Na sivite krukcinja od strana se regulira... Gledam i na ovaa ima sivi krugovi, taka da probaj
Баш сега отидов да ја проверим. Како што кажа членката погоре, на тие сиви кругчиња се притисне во исто време седиштето да се навали најдолу и после ако сакаш можеш да го откопчаш и тој предниот дел за ножиња да му бидат во рамна позиција, или па може да остане така со нозете малку издигнати, зависи колкаво е бебето. Јас искрено никогаш не сретнав количка да не може да се спушти во лежечка позиција, па тоа е нешто основно кај една количка мислам.
fala vi mnogu sega probav i da se pravi na tri nivoa a jas taka ke si karav fala mnogu.a za toj del za nozinjata ne razbrav kako da go otkopcam da neu se nagore
ќе се обидам да ти објаснам. на првата слика е наместено како седиште во трета позиција. На втора слика тој дел кај нозете, каде пишува baby max, e откопчан од доле и се израмнува тој дел кај нозе. На трета слика е откопчан и тој дел кај главата и всушност добиваш корпа, ама тоа е за бебиња до 6 месеци отприлика, целосно равна положба која што не ти е потребна за поголемо бебе од новороденчето. Не знам колку успеав да ти објаснам, во секој случај штом детето веќе ти седи, доволно е само кога заспие да го спуштиш седиштето на тие сиви кругчиња до долу и да му биде ок. Ако не ти е јасно пак пиши А и да додадам, претпоставувам знаеш дека целото седиште/корпа се вади па се става во контра правец од тебе, да не гледа во тебе бебето.
Предлог за летна количка, чадор систем, да се спушта и како за спиење?? Бебешката ми е 7 кг, па сакам летната да биде до кај 5 кг(ако постои таква ).