Син ми имаше слична, cbx ја убивме од возење и освен прашина што фатила, ништо не ѝ е. Планирам да ја користам и за второво Амортизација солидна, гуми полни, управување лесно, склопување/расклопување релативно лесно, можности за "растење" со детето до 15кг. и можности за користење на транспортер како дел од количката. Ова ми беше најзгодната опција и патував само со рамка, само вадам транспортер и кликам на количка.
Znaci zadovolni ste od safety, bas ja gledav mi se vide i na mene lesna samo gumite ne gi zagledav dali se plasticni ili gumeni?
I jas ke vi se nadovrzam na muabetot za kolickata, istata ja kupiv i jas za 14 000den po preporaka na clenka od forumot koja sto veke dolgo vreme ja koristi za svoeto dete,jas seuste ne sum ja orobala cekam da se porodam,no kolickata e mnogu lesna i prakticna ,za tie pari e odlicna a i plus safety 1st e dobar brend..Mislam deka nema.da zazalis ako si ja kupis bidejki jas koga birav kolicki mene mi bese najbitno da e lesna a ne glomazna ,teska..
Не сум ја видела во живо ,на слика само ептен ми се допадна ,ама сеуште не сум одлучила ќе одам до локо коро и најдреј компани оти сум лимитирана со енци менци заради тоа што немам вакцина а сепак сакамда ги видам во живо....фала ти
Види во андреј компани на чиполино. Јас ја имам Малта и ја утепав од возење веќе скоро 3 месеци. Одлична е!!! Лесна за возење и маневрирање. Малку место фаќа. Лесна е и за кревање. Јас сум презадоволна.
да да ми се ближи денот се викав корона малу да спласне ама ако чекам ќе станам без ...а саам па да си ја видам бе..нејќам ич таа по сајтови да нарачувам...
И за тоа има правило? Не е од кога ќе почне да сака бебето? Оти има колички на кои ни корпата, ни транспортерот не се местат да гледаат кон возачот.
Јас синко после 6 месеци оти таква е количката. Не е правило ама за развој е убаво да гледа напред и истражува.
Корпа и транспортер за безбедност не треба према напред да се вртат. До 6 препорачуваат да те гледа бебе тебе, исто, за безбедност.
Ми пукна гума од количката денес на сред шетање . Ниту бев да продолжам да шетам ниту да се враќам назад. Едвај ја дотуркав количката до дома. Па тоа едно клацкање, ми беше жал за бебето . НЕ купувајте колички со гуми на дување, совет од паталец.
Од моите истражувања и искуство, дефинитивно со полни гуми. Мене ми беше изборот меѓу cybex, queeny и maxycosy. Завршив со cbx, поевтин подбренд на cybex и сум презадоволна. Да ми треба пак би избрала исто, или евентуално Queeny, многу ми се штосни
Bebe 4mes ako vozi na 45stepeni i zapsie taka mora li da go spustam da e polegnato ili ne e problem i taka da dremne?