1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.414
    Допаѓања:
    9.013
    Pa ne merec ama prvono nivo po lezenjeto kolku e? :D

2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    малку. 20

3. Pacient srna

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.414
    Допаѓања:
    9.013
    Da ja staam na vtoroto znaci?

4. rainbow_bb

rainbow_bb Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2020
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.256
    јас уште си ја возам свртена према мене (7+), дали 2-3 пати ја имам возено свртена нанапред. :) па и во обратен правец си разгледува околина. :wasntme:

На Pacient srna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Рано е. Почекај контрола на ортопед

На Pacient srna му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.168
    Допаѓања:
    5.256
    Ајде девојки совет. сакам да почнам чисто да фрлам поглед на колички, рано ми е многу, 25 недела сум ништо неам до сега ни гледано ни купено. искрено не се разбирам ништо, не знам ни од кај да почнам... што би требало да пазам и да гледам при изборот на количка? буџетот би бил негде докај 20.000 и да ми предложите места каде да гледам

На ivani30 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. *katja*

*katja* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2016
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    965
    Според најновите студии и истражување, ова е погрешно. Напротив, возењето на напред може лошо на влијае на развојот.

Пр. http://app.dundee.ac.uk/pressreleases/2008/prnov08/babybuggies.htm

Има и др. ама не ми се на лагер.

8. Pacient srna

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.414
    Допаѓања:
    9.013
    Ima logika ova ama za da ne zbori deteto.mnogu drugi raboti poveke vlijaat po moe skromno mislenje od kolickata. Realno vo kolicka si 2-3saati vo denot max,mozes da go vozis celo vreme nakaj tebe ako doma usta ne mu otvoras na deteto i samo dreme pred tv ili so igracki mislam deka pak nema da zbori....pak ke recam skromno moe mislenje daleku od strucna na temata i teoretski i prakticno

На Oneo, IRBBB, Estella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Anaksunamoon

Anaksunamoon Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    1.842
    Какви слатки маки :) јас искрено гледав како се склопува/расклопува (да не е комплицирано или склоно кон кршење), колку место зафаќа, колку е тешка, дали се користи од 0 месеци или од 6, дали има опција за надградба на травел систем, какви гуми има, каква е амортизацијата, какво е управувањето, да можам да ја буткам и со една рака, да не мора да ограбам банка за да ја платам..

На Slonce91, dromka и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  10. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.168
    Допаѓања:
    5.256
    хаха баш слатки маки :D
    не знаеш колку ми звучи комплицирано, ама ваљда ќе најдам на форумов секоја информација што ми треба. фала ти во секој случај ептен ми значи помош во моментов:hug:

11. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    2.559
    Женски, тие што сте порачале од либерта бебе центар количка дали ви стигна на време? Се јавив да прашам количката што ја сакаме треба да се резервира ја нема на лагер и ми рекоа дека ќе стигне за 6-7 недели. Ако е стварно толку супер, на време ќе биде ама се плашам да не не стигне на време. Искуство енибади?

12. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Јас мислам дека си таман за разгледување/купување, јас мојата ја земав мислам кога бев 24-25 од пусти мерак. :inlove: Еве ја дома си ја влечкам чат пат :D

Инаку јас се одлучив за макси кози, со транспортер заедно идеа на промоција, мислам дека секогаш ја има промоцијата.
    Инаку ми се допаднаа и од чиполино(Андреј компани) и од Motto jungle во енци менци.
    Најдобро ти е ако имаш можност да отидеш и да ја повозиш низ продавницата.
    Претходно ги сакав и Бебето од Либерта ама кога ги видов во живо се предомислив, највеќе ради гумите што се пумпаат.

Инаку јас бев за колички во Бебехоме, Енци менци, Либерта, Крш, Андреј компани.

Среќно барање(fingers):inlove:

На MilaSs12, Anaksunamoon и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  13. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.168
    Допаѓања:
    5.256
    фала ти многу :hug:

14. malooto

malooto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    641
    Допаѓања:
    380
    Јас нарачав од таму и ми стигна за неколку дена фино спакована беше јас се плашев дане се скрши нешто при транспорт ама се си беше во ред

На MilaSs12 и Bubamaricka им се допаѓа ова.
  15. Pacient srna

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.414
    Допаѓања:
    9.013
    Nema rano gledaj si...jas se porodiv vo april mi bese odbrana vo oktomvri kolickata...ne mora da ja kupis ako ti e shube ama da si znaes koja

На MilaSs12 и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  16. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.168
    Допаѓања:
    5.256
    мечка страв мене не страв... :D почнав да разгледувам и бендисав нешто , планирам и да идам во живо да ги видам. иначе денес решив да го скршам мразот купив еден пар чорапчиња:D па ваљда ќе тргне работата со купувањето полека :D:D:D

На MilaSs12, Speechless, Anaksunamoon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Anaksunamoon

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    1.842
    Обавезно да ги пробаш и видиш во живо. Има многу разлика од слика до допир.. Мојата да ја видев на слика немаше да ја забележам, ама перформансите ѝ се идеални, за мои потреби :)
    Инаку и мене ми беше шубе вториов пат да купувам било што, 22 недела сум, ама дигнав сет бодиња на долги од Carter's не можев да одолеам на пастелно розе/тиркиз :$

На Anaroz1 и MilaSs12 им се допаѓа ова.
  18. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.805
    Допаѓања:
    18.595
    Какво шубе купувајте си кога сакате. Јас во 5ти месец се големо купив, алишта откако дознав пол на прв скрининг и последен триместар ако ми се допадне нешто ситно.

На IRBBB, Anaksunamoon, viva.la.vida и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. zverkica

zverkica Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    2.618
    Дали ја купи количкава и како ти се погоди, ептен ме бендиса на изглед, дали е функционална и како си задоволна од неа?

20. Anaksunamoon

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    1.842
    Искрено, на брендовите од Либерта, Локо кроко и други кои сега ги има, за година две ги нема или се викаат поинаку, не им верувам. Сѐ нешто си мислам дека се ребрендираат за да не ги следи лошата репутација.. Имаше еден Kiddo бренд пред неколку години, се зезнав со седиште за кола за малиот, катастрофа! Не се закочува во висина на глава, тропа пластиката за грб, не застанува висински за каишите, излегуваат штрафчиња.. А не беше евтино, 6-7.000 денари. Ич не го доживувам безбедно детето во него. Сега гледам го нема брендот во бебехоум, а жал ми е што тогаш не си земав нешто поасално од попознат бренд.

На Capricorn Taurus му/ѝ се допаѓа ова.