Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Ќе ти пишам лп чоколатке :*

На chocolade му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Си добивме предвремен роденденски подарок :)

На bambusce, TIGARCE86, awl и 11 други им се допаѓа ова.
  3. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Ovaa od freeon e? Nie za krstevkata od kumovite vakva ce dobieme samo rozeva. Dali e dobra za 1 godisno bebce?

4. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    46.145
    Ние ја имаме розевата и супер ми е за кратки релации, а и многу ми е лесна што ми е најважно :)

На iki26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Да таа е. Ете Rabbit ти кажува од искуство, ние само што ја добивме и уште не сме ја возеле. Би требало да е ок, има две позиции за грбот но нема легната. Едино што не ми се свиѓа е кратката настрешница, веројатно ќе треба чадорче да докупиме.

На iki26 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. awl

awl Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.129
    Дали некоја има искуство со оваа количка - ја видов викендов и ептен ми се допадна, ама на интернет само грчки сајтови ја нудат, а критика не можам да најдам...

Прикачени фајлови:

• 1063-2.jpg
      1063-2.jpg
      Големина на фајлот:
      142,1 KB
      Прегледи:
      74
    На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. loola23

loola23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    30
    Carucior-Chipolino-Ferrara-champagne-2014_Carucior-Chipolino-Ferrara-champagne-2014-37685-1.jpg
    chipolino ferrara Петка е вреди за сите пари.Малку е тешка ама е квалитетно изработена и мн стабилна.

На Kitten и TIGARCE86 им се допаѓа ова.
  8. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Да се самоцитирам, односно да пишам искуство бидејќи веќе почнавме да ја возиме...
    Лесна и лесно се склопува, има кочница на задните тркалца и една на предните која ги насочува да се вртата само на напред, но ако нешто многу ме нервира се кратките рачки, и јас и маж ми сме подгрбавени кога ја буткаме (јас сум 178 висока). Друга маана, распонот на задните тркалца е толку малку, што кога се бутка ги шутирам со нозе па може и да се потсопнам ако се занесам и пуштам поголем чекор. Сумирано, не е за високи луѓе.

На TIGARCE86, mariz и zuto им се допаѓа ова.
  9. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.438
    Јас се сопнувам и кај мојава на тркалата ако рачката не е продолжена.

10. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Баш на тоа треба да се внимава кога се купува количка. За првата големата правев еден куп анализи додека да решам да ја купам, а оваа бидејќи поклон плус само за лето си реков ај да не цепидлачам.

11. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    818
    Допаѓања:
    3.501
    @maceto од каде ја земавте количката:)

12. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Количкава ја купив по препорака од другарка која ја има веќе 2 месеци,значи летна количка со високи рачки идеална за високи луѓе бидејќи ние со мм сме двајцата високи,има супер седечка положба син ми ја обожава се мести во две седечки позиции,исто и се спушта во лежечка што е супер за летна количка за кога ќе заспие бебчо рает да си спие,одамна викам ќе ја постирам се заборавам не е скапа воопшто и има голем корпа за пазарење..има и праска розе боја за девојчиња :sun:

Прикачени фајлови:

На irenna, iki26, Kitten и 9 други им се допаѓа ова.
  13. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Мамички да ве прашам нешто, гледаме додека е порано со време колички кај и да е ке купиме, ама нешто не ми е јасно, навлакиве на количките што ги имате дали на некоја се вадат за перење?? или јас многу барам:drunk: ??

14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Ох, што убаво! Штета нашиот ред помина :(
    Со здравје да се возите и да си уживкате :)
    Па се вадат некои делови (барем кај мојата), но додека да стигне ред за перење, бебето нема да сака веќе да се вози, ќе сака да оди ;)
    Подобро не бирај светли бои кои брзо се прљаат.

На Пчела и TIGARCE86 им се допаѓа ова.
  15. <3 pleza4e <3

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    не ни мислев светла боја да купам ама ете каде и да прашав никаде не се вадеа навлаките на количките, затоа ме интересираше да си прашам пред да купам нешто, значи чаре едино рачно заперување со сунгерче и сјај:?:...

16. izi_1986

izi_1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    25
    На нашата ништо не се вади, ама со количката одеше и едно мало како душече се става под бебето. Не е дел од количката, па можиш ти да си ставиш нешто како подлога што ќе можеш да си го периш.

17. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.438
    Јас пробав еднаш да ја извадам навлаката и ми се виде многу комплицирано. Некои делови лесно се извадија, ама некои... Затоа се откажав и си ја исправ надвор со цревото, времето беше супер и одма се исуши. Не беше нешто посебно валкана, па не ѝ требаше којзнае какво перење.

18. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    29.043
    Мојата исто така доби "целосно капење" во двор... Се исуши без проблем.. На седиштето има етикета за перење на 30 степени па затоа одлучив цела да ја измијам

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. <3 pleza4e <3

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Сρеќа ваша што имате двоρ мамички :D ама јас живеам во стан, а и стариве живеат во станови така да нема каде да ја перам во двор :) затоа барав количка на која би се ваделе деловите за перење, и сакав да ве прашам пред да се излетам и да купам некоја количка па после да ми биде криво.
    Сепак фала ви на одговорите :)

20. stefanija70

stefanija70 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    970
    I jas ziveam vo stan i letnata kolicka na koja za zal nisto ne i se vadi ja peram pod tus pa posle ribam kupatilo i ja susam na terasa. A se susat obicno mnogu brzo. Na zimskata za sreka i se vadi delot kaj sto lezi i nego go peram pocesto vo masina na 30 stepeni, a celata kolicka poretko ama na ist nacin, pod tus. Transporterot za sreka cel mu se
    vadi delot za lezenje i nego go peram vo masina. Najdobro e se
    da se vadi i pere vo masina, ama jas svesno ja kupiv letnata kolicka takva zasto ja nacekav epten povolno.