Да,се спушта. Но јас до 7 месеци го користев транспортерот . После фати зима,и не ја возев два месеци. И од пролет таман ни беше. Има иста,малку поскапа .Околу 8000 беше. Таа е со три дела. @Andrejaaaaaa Нас не ни беше за парите стварно. Само несакав да купам количка во висина на кола една. Баравме функционално и ефтино. Барем мм тоа. Јасси сакав џиџанка. Ама ,купивме топ и ефтина. Парите други отидоа на сметка нејзина. Исто и креветче. Купивме монтажно. @Maya12 8 години борба со неплодност. Ин витра и инсеминации. Еден тон фрлени пари, изгледа не си ме читала во пистови од 2013 та. Не ни беше нас за пари проблем,ни денес не ми е. Но не се мери ништо со тоа ако купам поскапо или поефтино. Исто си го сакам детето. Немала таква намера членката погоре. Мене така,ми падна само глупо во моментот на еуфорија кога се пазареше за детенце. Сега јок,ич не жалам.
Овој модел ли е? https://krs.mk/proizvod/woya-travelsystem-jeansy-blue/ Не разбирам оди си транспортерот, или се купува посебно
Да,оваа е. Ама јас 5900 ја земав 2019-та @monik55 Иста како нашата,само имаше и корпа за новороденче. Ама гледам качиле цени бааѓи Едит: Моник,грешка сум била. Без транспортер била другата. Сега гледав
Штом оваа им е редовна цена, ќе чекам може ќе има некој попуст околу празниците, секако за од пролет ми треба Инаку со транспортетот оди заедно нели Тоа што пишува за седиште во автомобил е друго нешто? се извинувам за мојата неупатеност
Да со транспортер оди. Тој како седиште го користевме. Околу нова година има попуст. Ја имаше и во charlie baby едно време. Седиште купи понатаму.
Ве молам препорачајте ми количка слична на овие двете, или една од нив небитно. Купивме засебно седиште за во кола и сакам да земеме количка во еден дел оти имаме кола со мал гепек и кога излегуваме на шетање корпата ни седи на предно седиште оти не ја собира во гепек заедно со рамката. Не сакам да е со дупли тркала, да се полнети тркалата и да се навалува седиштето за спиење. https://www.babymarkt.se/cbx-sulky-case-crunchy-red-a299603.html https://www.babymarkt.se/kinderkraft-barnvagn-trig-pink-a301029.html
Вчера бев во Крш, немав батерија да го најдам моделот, но кога реков количка со транспортер до 10000, ми преврте очи и ми рекче дека нема. Ми понудија количка на попуст 10500 и транспоретр посебно од 5000 па нагоре. Значи сепак да си зголемам буџет до 20000 за количка и транспортер комплет. Не ми се јасни зошто сликите ги објавуваат комплет па после кажуваат дека не идат всушност заедно
Памелче, другарка моја купи количка 2 во 1, комплет со креветче и фиокар за смешни пари од Чарли бејби. Од количката и транспортерот е презадоволна. Комплетот не беше повеќе од 20.000 што мислам дека е одлична цена. Ќе најдам слика од количката нејзина и ќе ти пратам ако сакаш, а исто можеш и да разгледаш на страната кај нив за колички.
Ги гледав тие во Чарли и прво од таму се мислев, но за креветчињата на кои им се спушта оградата прочитав дека многу не се задоволни па баралив, одбрав креветче од Локо Кроко, а за количките не сум прочитала ништо. Може да одам некој ден лично да ги видам. Искрено си планирав 20000 за креветче и количка заедно, не знаев дека многу било скапо да родиш дете
Ако некоја мама бара поефтини колички еве предлог само не знам колку се квалитетни ова што ми излегло на фб
Имам на Loreli количка која ја земав 200 евра две деца извозев во неа, помалото уште се вози душа и извадивме ништо не и е.
@pamelche еве оваа е количката, лани и е земена. Од креветчето до сега не ми се пожалила нешто, а со спуштање е страната. Што било проблемот тебе што ти рекоја? Инаку(ќе отидам малку офф извинете), јас кога купував креветче лани имав ограничен буџет. Живеам во странство па овде креветчињата ми беа прескапи, дури и оние од икеа. Па се решивме рамка за креветче да земем на старо, а душече ново и најдов многу малку користено и зачувано, на три нивоа. Излезе на крај да спие со нас на спална па воопшто не ми е криво.