Ќе сакаш да ми кажеш што модел ти се количката и транспортерот или да ги сликнеш ако не ти е проблем, пошто на повеќето места каде што гледав не се вадеа.
Moite se kupeni pred 5 i kusur godini i ne znam dali seuste go ima toj model, inaku se na bertoni, kolku sto znam oni recisi sekoja god isfrlaat novi modeli, se nadevam go zadrzale istiot princip. Inaku od ona sto zirnav na nivniot sajt sega imas mnogu poubavi transporterot e bertoni bodyguard, ako seuste go ima vo prodazba se vadi se od nego, a kolickata izvini ne se sekavam na modelot, vo momentov ja koristam letnata zasto i taa ima nulto nivo, a zimskata mi e spakuvana. Isto e od bertoni samo ne mi teknuva na modelot. Generalnk proizvodite na bertoni ne se voopsto losi, a se poeftini od slicnite modeli na drugite brendovi. Gi imas vo prodavnica sproti biser, vednas zad baby centar, pa moze da vidis sto imaat na lice mesto i da proveris dali se vad navlakata. Pozz
Na mojata kolicka i se vadat site delovi i moze da se pere toa vo masina, i na korpata i na transporterot i obicnata navlaka imam chicco sprint
Za Za kaj plasticarite znam deka ima ama ne znam tocno kade.Aerodrom-vo Biser gore na kat dve prodavnici i edna dole.I do Kapitol,dve,Baby blue i Nuk.
Кај пластичарите не се мачи да одиш, истите колички им се сегде и кинески. На едно место имаат чиполино ама се доста поскапи. Види во Бисер од задната страна над тинексот имаат колички на carelo - грчки и спроти Бисер во BabyBlu (loreli, bertoni и hauck) по нормални цени. Доколку си во можност појди во Локо Кроко - Кисела вода имаат намалување на цената на количкитe https://www.facebook.com/pages/Loco-Croco/433696006774558?fref=ts
На нашава количка и се вадеше секој дел и истите ги перев во машина со ладна вода и со слаба центрифуга. Спојлер Туку количкава ми е ептен зачувана, не ја користам веќе синко порасна, па да прашам дали може да ја продадам по одредена цена. Инаку нова е 55000 ден.
на нашата количка, ја постирав погоре со слика, Ferrara на Chipolino, се вадат сите делови и се перат во машина на пониска темп.
Drugarka ja ima istata ama na zelenko i zadovolna e Bas setkavme pred nekoj den i mnogu stabilna, jaka kolicka e za razlika od mojata chicco koja ja plativ dosta poskapo...a levo desno se klacka mojata, taa e epten cvrsta, a i mi se svigja izgledot
Јас ја имам кремавата, презадоволна сум. Има амортизери, можеш од двете страни да ја вртиш, цврста, стабилна, мене ми се допаѓа многу. Ја возам цело време по дупки низ двор во трева и ништо не и е. Мислам ќе бидете задоволни
Мајки дали ја има некој количкава? Како сте задоволни од неа? Моментално е на попуст заедно со транспортер па затоа се распрашувам
Mamicki dali moze da mi kazete kade mozam da najdam kolicka quinny i neznam dali da se odlucam za taa ili chicco trio sprint?? Pomos ako moze
Quinny имаш во Сити мол во енци менци и во уште една продавница во редот на енци менци, со тоа што мислам дека можеш да ја размислиш идејата да идеш до Грција и да си земеш tax free ќе ти дојде сигурно 15 % поевтино. Нашата е Quinny Buzz и мене ми е одлична.
Jas imam chicco Trio sprint, malku me nervira sto jas sum visoka, a koga kupuvavme ne gledav toa mnogu, bidejki se loso mi bese i taka nekako nabrzinka ja kupivme i ja sutirav malku na pocetok no sega se naviknav... korpata nema mnogu da ja iskoristam bidejki rodiv bebe 56cm dolgo (na mama i tato golemo) pa mislam deka za mesec, dva vekje i nema da go sobira tamu hahaha inace imam 3 drugarki so razlicni kolicki i nekako nivnite se postabilni, cvrsti, a mojava kako da se klacka levo desno :/ Koga kje kupuvas svrti vo prodavnicata eden krug obavezno edit: mozebi se klacka sega bidejki korpata e dosta teska... Pa koga kje go stavam obicniot del koj gleda napred kje bide mnogu polesna mora da si se tesam, kje ja koristam zdravje za 3 deca hahah
Зошто Мариз не си задоволна од триото? И јас ја имам истата,а и од други што ја имат сите се фалат,многу ми е згодна,лесно се собира во кола не зафаќа место,јас корпата уште ја користам иако и ќерка ми е долга,сега од 6 месец планирам да го сменам другиот дел,а и мм е висок па он вика дека му била таман
Abe lesna e za vozenje, bas si sakav klasicni obicni 4 trkalca... Ama kako sto kazav mnogu sum visoka i kratki mi se malku rackite i ja gazam malku inaku lesno se sobira i se otvara, ni ja so sobira vo kola, mozam sama od doma da si ja iznesam... Transporterot dosta go koristime vo kola ubava e kolickata, ama ete ne mislev mnogu za rackite jas so drugarkava se smenivme vo vozenje i rackite i se mnogu ponazad a trkalcata podaleku od nozete... jas i taka malku cekoram... Golemi cekori kje se naucam kako manekenka sega