Овие ако имаат и транспортер се 2во1. Кај нив седиштето се прави корпа за од старт а потоа се прилагодува наслонот кога е поголемо. Мојата е тој стил и од прв ден ја користев, само ставав подлога за да е поудобно. Тие што се со посебна корпа 3 во 1 се поцврсти за нијанса и покомотно делуваа, бар тие јас што ги разгледував своевремено, ама па и погломазни се и затоа јас лично пример бирав 2во1. Плус 2во1 се поефтини! Членката што ви ја предложи погоре safety first, јас имам kiddo jazz ама изгледа веќе не ги прават, moni gala мислам беше моделот го имаше другарка е ок а од овој тип околу 10000 мислам беше ја гледам многу мајки ја имаат се некои од опциите од овој тип.
Ја купивме вчера чико олала. Прекрасна количка. Ја гледав и јоие ама оваа повејќе ми се бендиса. Бебето како поудобно да е во олала. Олала наслонот е поисправен и тоа ми се свиѓаше. Инаку двете се лесни , убаво се собираат, мислам дека која и да ја земеш нема да згрешиш. Инаку на чико и ја пробав таа што е до 23 кила бебе се загина во неа.
Може ли да ми дадете препорака за летна количка, да не е со дупли тркала, со можност за спуштање на седиштето во лежечка положба. Сакам некоја поасална, ама да биде практична за патување, да не биде голема кога е склопена.
Super..so zdravje da si ja koristite mila. I jas se mislan denovive da pojdam do city mall da vidam dali imat vo prodavnicata na chico od kolickite za bliznaci,koga bev pred mesec dena mi rekoa deka samo sto ja prodale na joie ne mozev da ja vidam,a edinecni imase full. Falla ti na spodelenoto iskustvo
Овие се корпи кои се прават седиште. Јас не би ти препорачала ваква количка. Имам пишано објаснување наназад.
Како количката од втората слика ја имавме, одлична е а и не е скапа. Бебе родено крај на лето и не ја користев многу на почетокот,повеќе низ дома спиеше, лежеше во неа . Корпата е комотна. Седиштето се прави во две позиции пилулегнато и седнати. Нозете не и висеа многу. Ја користевме до кај година - година ипол најмногу после тоа не сакаше да седи во количка па преминавме на трицикак. Кога беше веќе година кога ќе заспиеше не ја правев корпа бидејќи не ја собираше така, само седиштето го навалував. Со количката имаше и мрежа за комарци, дел за чаша/шише и една како зимска прекривка. Насрешницата за сонце е голема скоро до доле се спушта. Само гледај гумите да се обични да не се од тие што се пумпаат.
Јас имам chicco trio best friend, максимално искористени трите дела, транспортер во кола до 9 месеци, корпата за шетање 6 месеци, во неа и спиеше до 3 месеци и сега веќе 4 месеци седиштето го користам. Поминати се километри со количката и одлична е. Лесно се склопува, компактна кога е склопена и не е тешка. Од корпата сум презадоволна, со тоа што јас го имам моделот што има комфор корпа и за анти рефлукс се подига и тоа ептен го користев, и ко куќа и беше корпата три месеци
Zdravo, Dali nekoj ima iskustvo so kolickite od Babyshop Charli od Tetovo? Se razmisluvam megju ovie tri ...
Go imam citano brendov kako dobar na raznorazni listi po internet za kolicki ama ne sum gi videla vo zivo
Jas iskreno prv pat slusham za niv.Do dusha i jas kolichkava sho ja kupiv ja najdov najprvo vo prodavnica pa proguglav malce i so mazh mi bez razmisluvanje ja kupivme.
Мене црната прва ми е убава, црни колички сакам, и мојата е црна. Овде ги нема, по други форуми барај. На амазон има секакви искуства таму повеќе успех можеби ке имаш.
Фала, секако ќе побарам, не се баш ефтини, па сакам да знам што купувам. Од искуство со првото, купив исто добра количка и ми се исплати. За мене е најбитна количката.
И мене количката ми беше најголема опсесија. Желба за макси кози имав ама не ми беше во буџет. Ама за сите пари ја искористив, дури и сега да треба да одам некаде ке ми се најде, пример да шетам подолго ке мора количка.