Количката е Kikka Boo Miley? Дали е лесна за управување, односно дали гумите лесно се вртат лево десно?
Здраво на сите, прва бременост 7 ми месец и почнавме да разгледуваме колички, читав низ форумот многу искуства па сакав да ве замолам за мислење доколку некоја има искуство со овие две колички и воопшто со овие брендови.
Јас ја гледав втората, Foppadretti, доста лесна и убава количка, пластиката е со добар квалитет и лесно се менуваат додатоците. Дизајнот е ок, материјалите се со добар квалитет и плус даваат торба со тракатанци внатре.
Дали имате некој искуство со количките на Lorelli? Дали се покажале како издржливи? Мислам на количка од 0+. Се забудалев не знам што правам, хормоните во глава ми удриле, еден куп разгледав, никако не можам да се одлучам.
Мислење и искуство со количкава? Free on City Барам лесна летна количка, ми фати око оваа Може и предлози Благодарам однапред
Да со зимска прекривка, денес бев на роденден и сите ја бендисаа многу е лесна, со една рака ја возам, ја склопувам. Се надевам квалитетна е, и ќе издржи 2 лета барем
Zdravo devojki! Gledam povejke to kupuvate letni kolicki. Dali kolicki te sto se 3 vo 1 se koristam i kako letni ili ke mora posebno pak da se kupuva
Може да се користи. Јас купувам летна зашто 300кила ми тежи зимската и се искилавив. Плус многу гломазна е, за на одмор пола багажник ќе ни го фати.
Iskustvo so chicco ohlala letna kolicka? I jas kako I mnogu drugi imam golema kolicka koja go zazema cel bagaz..
Конечно вчера си купивме количка. Chippolino Everly се спушта за спиење, тендата се спушта скроз до доле и најбитно е прелесна. Прееска бебе во една, количка во друга рака и по скали. Со една рака ја симнав и ја качив .