Фала срцка ама веќе купивме количка пред ден-два...уште и се радувам ке си ја возикам низ дневна додека се роди бебушот јас те чекав да ми пишеш ама видов дека те нема и така....
Sakav da odam do Grcija no me predomisluvaat deka veke 8mi mesec i bilo po rizicen mesec bla bla....a i mnogu cesto gi imam onie lazni kontrakcii mi se stega cela matka i bolki poradi koi i neznam dali da se nafatam da odam na podaleku, a sakam
Ние ја купивме оваа, само со тиркиз комбинацијата, од Baby Blu од карши Бисер. Многу е убава Уште бебчо да се роди и да си се шетаме И да не заборавам...Цената е ептен прифатлива
Нема проблем, нека ви е со среќа, со радост да си ја возите. Инаку количкава ја чувам како за трето дете, т.е ќерка, ама тешко да се одлучам.
Vidi na FB imaat profil.A na lice mesto vo Bebe dom vo City mall.Redovna cena okolu 18.000 den e a sega se mislam na nekoja akcija. E sega,"problemot" e ko sto vidov ne e tri vo edno,vo smisol korpa,transporter i kolicka.No,od moe iskustvo,i samo kolicka e sosema dovolna.Vprocem,zavisi koj sto saka i smeta deka ke mu bide potrebno.Nie isteravme so "obicna" kolicka i transporten pozajmen(go iskoristiv dali pet pati).
http://www.encimenci.com.mk/proizvod.asp?id=793645000&kat=4&sn2=27 prezadovolna sum od kolickata ja dobiv poklon za krstevka od kumot i e preubava plus kako nova e sea i za bebuisot sto doaga
Istata ja imame, samo Trio srint so korpa i transporter plus, epten e lesna samo na mene i mm ni e kratka vo rackite... Ama vekje ja naviknav
nie transporter kupivme so relaksator pobaska a da dodeka se navikneme i nas ni bese malku cudna,se dodeka ne ni dojde bratucedka mi nagosti (ima Chicco prodavnica) i ne prasa kako sme zadovolni i kazavme super e no mozele povisoki racki da stavat mene ne tolku no mm grbot go boli koga ja vozi 190 e i ni kaza deka takvi se site tie ponovi modeli no dosta e prakticna zasto ne e glomazna i teska a za na leto si zemavme od onie najobicnite 3000den sto se
Барав, барав и мислам дека решивме за оваа http://www.babynet.gr/en/transportation/strollers/k-1063-jazz-kiddo-9420.html . Се надевам следната недела ќе има простор да ја купам. Некако баш се напатив со количкиве. Барам лесна (до 6 кила), со стабилни тркала и со испуслива рачка. Во сите продавници во Сити мол и Бисер ми рекоа дека најлесна количка е 6 кила, ама не и се пуштаат рачките, а што па и морало? Демек кога ќе ја вози маж ти количката. Е сега во оваа нема корпа за новороденче, ама седиштето се прави корпа во целосно лежека позиција. Се надевам нема да зглешиме. Да не ја има некоја од вас?
Ја видов во живо, многу е убава За корпа или транспортер и не е толку битно, и нашата немаше па ја возевме така легната само. За рачките вие си знаете најдобро, мене тоа ми беше најбитно кога купував зашто и јас и маж ми сме високи и има огромна разлика, многу полесно се бутка и кичмата не се напрега (имаме и летна количка со многу ниски рачки).
Баш затоа Китен, на неколку две другарки ги возев децата, ем глава ќе искршев ем дете црева истури од клоцање на количката. Не дека нема да се навикнам да одам внимателно, ама кога постои опцијата... А за убава убава ми е и мене на лик, само ретко ја гледам по градов па си викам да не има причина
Како сте задоволни од тркалата на оваа количка ?мене ме предупредуваат дека 8 тркала биле потешки за маневрирање и на нерамна подлога многу треселе.
Pa neznam jas po ulici go setkam, ne sum imala iskustvo na neramna povrsina, inaku lesna e za vozenje i edina mana mene mi se rackite, niski se za mene... Inaku za tresenje stvarno neznam ne sum primetila.... Edinstveno sto primetiv neubavo desnoto trkalo napred e nekako malku pogore i si se vrti vo vozduh cat pat.. i toa samo desnoto trkalce na desnoto trkalce (nz dali me razbra neli edno trkalo e sostaveno od dve, epa samo ednata polovina leta vo vozuh :/
Mene letnata kolicka mi e so 8 trkala i sto znam, mene licno mi e epten lesna za manevriranje, a za tresenje, pa.i jas ja vozam glavno po ramni povrsini, a bebus ne se buni, si uziva,valjda ne mu e loso. Iskreno,mene letnata kolicka mi i e mnogu poprakticna i postabilna od golemata so 4 trkala sto sobrana mi zafaka 70% od gepekot vo kola.