1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Marija2007

Marija2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    678
  2. Inamya

Inamya Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    4.283
    27 000 мила

На Marija2007 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.419
    Допаѓања:
    2.626
    Ако е летно бебе ќе ти се најде корпата ќе видиш. Нема да ја затвараш цела корпа ќе ја разотвориш кога ќе шетате. Секако во најжешкото нема да петате туку попладне така да таман. Ем и на бебе покомотно да не се тутка да се поти во транспортер, сепак транспортерот е помал. Дома исто може да ти спие денски некоја дремка во количка. Со лесно мајка.

На emche05 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Grasiela**

Grasiela** Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2018
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    694
    Сите колички летни што ги видов, се многу мали кога ке се пуштат за спиење. Дали вие што имате летни колички кога децата се легнати им висат нозите ?? :?:
    Веќе цела недела се мислам од енци менци quart jungle да ја порачам, ама сега кога во живо видов слични на нејзе се двоумам. Бебе е 8 месеци а е подолго од количката кога е спуштена.
    Од какви сте задоволни, чадор систем или оние како куферче што се склопуваат, барам нешто поефтино, на есен пак ке ја користи оваа до сега, ама за летово за некаде по далеку да се патува, во кола премногу место зафаќа.

5. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.356
    Допаѓања:
    5.242
    Јас немам класична летна а и не ни купувам. Имам на joie таа е нешто комбинирана.
    А летните колку што гледам низ град сите мама се малиби на сите им висат ноџињата, а и гледам дека сред зимо си се возат дечиња.

На Grasiela** му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Да, му висат нозете, сите се такви мислам. Вака изгледа убава таа jungle, ама ако ти е само за пократок период имаш и поевтини на чиполино ако си ограничена финансиски. Ја шо ги гледав сите беа слични во функциите, само некои имаат и плус како масичка што се трга, а некои се собираат како куфер или како чадор. Би требало тие со чадор собирање да зафаќаат помалку простор во кола.

На Grasiela** му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.977
    Допаѓања:
    10.097
    Јас ја земав на Чиполино Еверли. Се собира како чадор, прелесна е и преевтина 3000ки. Ако ти е само за летово, како на мене, зашто не очекувам да сака да ми седи на 2 години, здравје до година, брка работа. Се спушта за спиење ама уште не сум тестирала дали и висат ноџињата само седната ја имам возено. Мислам дека овие како чадор што се помалку место фаќаат во кола.

На Grasiela** и nevermet18 им се допаѓа ова.
  8. Grasiela**

Grasiela** Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2018
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    694
    Фала девојки, прашав јас колку е долга количката jungle пуштена, 64цм :| ама значи на сите им висат ножињата.
    Мислев некоја до кај 6000ден, зошто гледам има и од 12 000 летни, ама веќе имам една, оваа колку за пролет,лето.
    Сакав куфер за да не биде како со одвоени рачки, зошто на чадор се сите такви, ама ке ги разгледам и тие опции

На nevermet18 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Kaja991

Kaja991 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2020
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    4.457
    Vo koja prodavnica vo pp? Dali ima amortizeri?

10. Lili4e

Lili4e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2021
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.555
    Vo Alf kids, na you tube pisi Chipolino everly i ke vidis na tutorialot se ubavo. Jas na kikka boo zedov, kako kufer se sobira (i kade kade kufer sistem zafakaat pomalku prostor od cador sistem) zadovolna sum uste da saka da sedi bebe vo kolicka i taman sme8-|

11. Kaja991

Kaja991 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2020
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    4.457
    To razmisluvav, dali kufer ili cador. Neznam dali da zemam kolickite se do 15kg, sakam podolgo da ja koristam... Ti blagodaram

12. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    832
    Здраво,гледам колички и хаос треба анализа детална хах,може ли да споделите искуство која ви е најлесна за склопување и качување по скали без лифт :(тоа ми е најголем проблем дека сите се бајаги тешки и тешко со една рака се да се праи. Практичност ми е прв приоритет па изглед и цена. Фала ви нај.

13. Srcka28

Srcka28 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    2.795
    И јас гледав пред некој ден , од тие што ги видов оваа како најлесна ми беше , и лесно се склопуваше ,лично искуство немам уште се мислам , ама види ја

Прикачени фајлови:

На VirgoStar му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.414
    Допаѓања:
    9.014
    Do godina ne ti spie vo korpa kolkava saka neka e...se sednuva ke iskaca od nea.
    Korpata e top i za leto zatoa sto tendata bolje stiti i ne e stutkano i pregreano bebeto ko u transporter. Transporterot gi gree,mene use ne mi e jasno kako setast bebinja u zesko vo transporter.

На Stressed Out, Tiny Love, IRBBB и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    3.052
    Допаѓања:
    6.479
    Некој искуство со колички на 3 тркала? Лесни се за возење или имат некоја мана? Ми се допага една 3во1 на Чико ама се мислам зашто напред е со едно тркало само, слично на точоците и летните колички што се

16. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.193
    Допаѓања:
    5.746
    Имам количка со 3 и со 4 тркала и полесна за возење ми е таа со 3. Обично тие колички се наменети за џогирање. :D
    Ја имам Chicco Active3, претпоставувам таа ја имаш гледано.

Последна измена: 13 март 2022
    На Anturium му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    14.564
    @Anturium Изгледа таа е,јас многу ја сакав ама мислам дека и е многу голема маана што седечкиот дел не се врти да го гледаш детето,туку само напред,а за возење е многу лесна,сите со 3 тркала се полесни за манипулирање.

На Anturium му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.193
    Допаѓања:
    5.746
    Да, спортското седиште може да биде свртено само напред, а корпата накај тебе. Мене ова не ми претставуваше проблем, секако бебуш сака да биде свртен напред и да гледа.

На Anturium и Stressed Out им се допаѓа ова.
  19. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    3.052
    Допаѓања:
    6.479
    Даа таа е, многу ама многу ми се допаѓа :inlove::inlove::inlove: Тука е 800 евра и малку ми е скапа, во мк која цена се?

20. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.193
    Допаѓања:
    5.746
    Јас ја земав 32000 на попуст, а инаку е 39000.