Мајки ние до сега во корпа се возевме, амаа бебе веќе не ми е комотно во неа, 3+++ сме и 67см долг, сакам да прејдам на количка, само незнам што е подобро,зимска или летна и кажете кој модел е подолг за бебе да може да спие во неа
Се двоумиме помеѓу овие две колички, ако имате некое искуство да споделите? Или предлог некој со буџет до кај 20 илјади? Ова со количкиве ко научна фантастика ми излезе, се изначитав се и сешто и сета збунки сум.
Немам искуство зошто уште не сум купила, ама оваа Геометрик на Safety 1st се изненадив колку е прелесна и топ за маневрирање. Маана видов само материјалот што не е баш квалитетен, малку шушка и + сакав со СПФ заштита да биде ама искрено за цената е одлична ако не ти пречи тоа. Е сега друга мама што ја користела за издржливост да каже.
Zdravo, jas od Liberta ja gledav Bebeto magnum i kunert master ama istoto me predomisluva mnogu mala mi izgleda torbata. Ja gledav free on trio komfort od babycentar i sega na promocija vo bebehome ja ima ovaa kolicka dali ima nekoj iskustvo? https://bebehome.mk/product/graco-near2me-2во1-steepel-grey/
здраво мамички дали може да ми кажете од која количка сте задоволни.. Незнам што да терам што да изберам инаку јуни треба да се породам здравје
Ние денес бевме на ортопед и баш прашав за летна количка дали и од кога може ми рече тек после 8,9 месеци до тогаш во зимска.
Ви даде некакво образложение? И јас не знам што да правам, количкава е до 22кг ама е куса, а она на 3 месеци беше 67 сега е сигурно преку 70. Каишите ми се ставени на најгорното и нозете и маваат на крајот. Ај за седење здравје ќе и висат, ама да ја легнам ќе треба да ги витка. Пошто количкава ми е 2 во 1 корпа и седиште.
Зошто после 8, 9 мес? Мојава од 6 мес е во летна, седната. Да не не му се оформени на бебе јадрата, па затоа така да рекол.
Па нели и на летните се легнува седиштето за бебе, јас не гледам разлика од летна и зимска освен материјалот можеби ? Еве јас ваков некој висок модел сакам за до 22кила бебе да земеме, сега ме стави во мисла
Јадрата ни се оформени,бебе речиси и да седи се врти самостојно се е добро. И реков баш за летна количка дека за на одмор да не ја носиме зимската вака ми рече: летните колички откако бебе ќе седи ептен ептен стабилно после 8ми месец тие се лесни колички ќе се тресат при возење ќе се накривува бебе не се толку стабилни како зимските
Mami da ci pomognam okolu kolickite nie ja imame od Pi Ki bebe strumica. Mnogu evtina ja zemav 8500 so se kargo. 2u1 so transporter, torba, dodatoci (drzac za shishe, ligavche, prekrivka koga kje jade da ne ja isprlja kolickata, mreza). Lesna za mestenje i vozenje dusha i vadime. I ne ne ja reklamiram prodavnicata od iskustvo kazuvam. Najevtini se tamu. Ako sakate sliki kje vi pushtam od nashata.
Здраво дали некој ја користел оваа количка? https://www.encimenci.com.mk/kolichka-talent-travel-system-desert-foppapedretti-9700335901 благодарам