Да не случајно некоја продава прекривка за урбан чико количка ( ако е зачувана убаво)? Јас имам сива, зачувана е бидејќи малку е возена, ама сакам друга боја
Ја има ли некој купено количкава или некој друг модел од страницава за да сподели искуство? Дали е полесна и практична ?
Количките се сон, ама само седежот е 450 евра. Да, да, јас мислев цела ваква толку, е оградјето си го плаќаш посебно и е од 800 евра нагоре. Cybex се количките. Убави, ама вредат како еден автомобил и тоа без кошара или транспортер.
Кукла која корпа ја имаш? И случајно рамот да не го продаваш, мислам оградјето? Овде се е посебно, јас запнав за седиштето розе и пеперутки, ама целосно скапа ми излегува. Во претходниот пост ставив која ја сакам.
Извини што ќе ти се вмешам Како ќе го переш розовото седиште? Тоа лом ќе се прави и треба почесто перење, а со цветовиве и пеперутките тешко
исто и нас ни рекоа. Ја носевме корпата и немавме никаков проблем, а 20+ дена бевме. Бебе ако не спиеше се возеше на стомак да гледа
Тоа и јас се прашувам, лом ќе биде стално, ама многу е убава бојата. Ама тешко ова да ја купам, црна ќе биде изгледа.
Jas ja iam spring blossom.light se se pere super ama na nea delot kaj sto e gaze na bebe e crn so pricina. I rozevata.ke ja isperes ne deka ne ama dur sedisteto malce tesko se sklapa poso se e do milimetar tocno po merki. Inace cvetovite nema da ti smetaat u perenje poso tendata gore baska se vadi, a taa nema da ja peres tolku cesto ko delot kade sto se sedi
Јуле а Сибекс Талос С Лукс, имаат исто убава розе боја. Оди заедно седиште со сталак. Ок цена има. Исто е лична. Мене само колички по реклами ми испаѓаат.
Леле прееска ја покажувам на мајка ми и велам, ваква бесплатно да ми ја даваат, не ја зимам А најскапа е
Сега ја видов, на некоја акција е, последна еи е 250 евра, намалена од 680. Има ли некој искуства со овие колички? Се препорачува со нејзе и транспортер на Макси Кози. Мислам иста и фирма ги произведува.
здраво...ја имаме истата количка,урбан чико ќе може да ми кажеш од-до колку кила/возраст е транспортерот? Инаку за друга боја,знмам само обоемиот дел де продаваше,па така скроз ново лице добива количката.Незнам дали ја им а уште таа опција
Незнам, кај свекор ми е , треба да проверам. Инаку енци менци ми нудеа зелена глупа боја, нарачав од Америка виолетова преку другарка Во Пренатал Грција има неколку бои сма ептен се безобразни еднаш по другар, еднаш маж ми отиде, демек првиот пат требало preorder да направиме, па за10 дена да одиме, отиде маж ми и пак истото неможеше да се разбере.
Здраво, дали има некој искуство со оваа количка? И дали знае некој која е реалната разлика меѓу колички од 12 000 - 24 000 - 30 000 итн... ? Јас не сум воопшто искусна па сите ми изгледаат исто. Засега планирам буџет до 15 000 за количка максимум, не знам дали вреди да одвојам повеќе средства или не.
Разликата ти ја кажува цената, од изглед до квалитет. Од искуство со првото, поскапа количка е поиздржлива, амортизација има подобра и за мене за количка најмногу треба да се дадат пари. Исто и за седиште во автомобилот. Тоа се работи кои најмногу се искористуваат. Исто и душекот. Друго се може да се позајми, да се купи поефтино.