Зимната количка ни е оваа на чиполино нева 2 во 1, преубава, ептен е стабилна, со големи тркала и плус се пумпаат , рачката се продолжува така што не ни е воопшто кратка на висината на мене и мм таман. Има 2 дела корпа за бебе до 6 месеци и за после 6 месеци. Ние ја купивме 20 000ден, а сега е на пола цена 10 000 ден, најверојатно бидејќи моделот е од лани. Имаме и летна обична од чиполино исто, се спушта наслонот и за спиење .
Денес си купивме летна количка, земавме Free ON, Sun Plus и како за прв впечаток многу сум задоволна. Се спушта за спиење, не скроз до долу ама сосем малку подигнато. За таа цена е екстра. Инаку ја земавме многу поевтино отколку од Либерта бебе центар, од каде е сликата, во темно тиркизна боја.
Мила ние ја купивме количката од Благоевград и ја земавме за 9000 ден, но ја има во Скопје но таму е 15000 ден а и многу сме задоволни од неа барем сега за сега, ќе видиме натаму како ќе биде...Позз
Се решивме за Кидо Џез. Прелесна е за кревање, комотна и лична Сега е на бебе да даде конечен коментар. Ќе пишам со време за искуство.
@mariz mislam deka ti imase pisano deka ja imas kolickata na chicco trio sprint Kazi mi dali gi pres navlakite? Jas gi izvadiv gi isprav na korpata ali od transporterot nikako nemozam da ja izvadam Aj pisi mi ako ima nekoja caka
Vaka i jas denes kje go peram... Prvo gi protkas ovie: Pa posle ima edni plastiki od strana gore i gi povlekuvas tie: Posle go vadis crvenoto kopce niz navlakata pa posle ova crnovo silno go povlekuvas i izlaga... Na kraj lasticite kaj sto se protka kaisot od kola i gotovoooo
Мамички, ја имала ли некоја Chicolino Pooky количката? Ми се допаѓа, ама сакам да слушнам и мислење. Рачките се подесуваат, со патент се врти покривот над главата за да го гледаш бебчо во возење, лесна за маневрирање.
@Eli23 -Ај да ти одговорам јас. ДА! за количка тие се мн пари девер ми пред да ја земат количката на јатрвами и велеше поарно ќе му купам нешто шо ќе се радува а не тоа. Ама после виде дека многу му се најде количката и е презадоволен од неа ја зедоа од 18илјади на 12 намалена од BabyMax. плус колацата и се гумени и е многу лесна за туркање. Ете сестрами зеде од 8000 додуша е многу потешка и со повеќе украси со дупли тркала е и душата и излегува со тие тркалата. Сепак како ќе си одлучите вие така, колку ви се можностите толку
Samata sebe da citiram. Ne znam dali seuste ima ovie kolicki vo prodazba, ama kako i da e sakam da dadam svoeto kratko mislenje za nea od dosegasnoto iskustvo. Znaci kolickava prvin voopsto ne e za nasi patista, osven po trgovski centri i molovi. Trkalata i se mali, edinecni i sekoe dupce na patot se osekja, premnogu trese, nikakva amortizacija. Bebe se bukvalno budi od sto se istreska kolku i da vnimatelno vozam. Ne obrnav vnimanie na toa voopsto, ama ete kolicki so vakvi mali edinecni trkala ne kupuvajte za setnja niz grad, nasite ulici i trotoari. Transporterot ni e nekako mnogu mal. Ne veruvam deka kje moze bebe do 6 meseci da sedi vo nego. Isto i sedisteto e nekako kratko koga se namesti vo sedecka polozba. Opsto, kolickava e za najmnogu godina i pol bebe, za pogolemi kje e mala. Ete tolku, mozebi nekomu kje pomogne
A ne do tolku. Ova e bas tresenje, mislam premnogu. So sin mi imavme druga kolicka, imase dupli trkala i napred i nazad mislam, i bese super za vozenje nadvor, ovaa e bas nezna. Bas e samo za po glatko ramno.
Постојат колички и со големи тркала, а исто така кога бирате прашувајте за модел со поголема и поширока корпа. Мислам кај нас тоа беше пресудно кога се стесни изборот помеѓу две колички, а јас и маж ми двајцата огромни па очекувавме огромно бебе...а оно излезе прцле
Mojata e so dupli i neznam ne trese epten.. samo sto epten loso mi bese nemozev da setam i taa mi se vide najdobra, jas so stomak ogromen pred mene ne mi bese dobra procenkata, sega kako manekenka nekoja pazam da ne ja zgazam, na pocetok ja utepav od sutiranje Chicco sprint imam, ubava e... Amaaa rackite me nerviraat sto se kratki i zadnite trkalca mnogu blisku do rackite Samo setame i gledam drugi kolicki pa se nadevam deka kje si kupam nova za ponataka