Вечно ќе се каам што не си ја купив таа количка. Јас одма се заљубив ама тогаш не можев да се убедам со маж ми околу цената. Скапа била, немало потреба толку пари за количка и еве на крај пак истите пари ги дадовме ама сеа имаме 2 колички . Таа во срце ми остана. Иначе ја купивме таа на Кика Боо Либро. Склопена комплет од продавница . Се надевам ќе не служи убаво.
Им пишав, тие ми викаат цела количка да ја пратам кај нив на сервис. А мене ми треба само тркало. Инаку дали и некој др ја има количката Kikka Boo Miley? Ја користиме неколку месеци а веќе целата е расклатена, дали мене така ми се погодило или кај сите е така
@brm_brm update за тоа дали сум задоволна од Еверли. Не сум, се искрши, 3 месеци ја имавме. Сега нова си купивме од Локо Кроко.
I jas neshto kako zainteresirana za letna kolichka iako me predomisluvaat,da ne trupam samo kolichki @Tea SK mama ako sakash spodeli kakva si kupivte od Loco croco i jas od tamu gi razgleduvam @brm_brm najde neshto so normalna cena (ne mi se davaat mn.pari zashto kolku bi se vozele vo taa kolichka)
Јас уште се мислам дали да купам количка, ке се породам во Септември. Имам транспортер и количка од син ми, единствено нема корпа, ама се спушта количката скроз за лежење. Ги гледам тие со корпа, ама корпата е до 6м а колку ке го шетам во тие месеци е знак прашање, ке фати ладно, загадено. Количката што ја имам е на Грако, многу е практична се склопува со една рака, само е црна и бојата како е малце избледена, дали да си купам нова со корпа, дали да купам дирекно пак некоја слична на таа што ја имам или да терам со старата сум во дилема.
Јас имав комбинирана (корпата ем се спушта за лежење ем се прави и во седечка за поголемко) ама додека беше ептен мало (зимско бебе) во транспортер го шетав, секако не шетавме повеќе од 2часа тоа време. ама беше како тенк и пола гепек ми го зафаќаше. После откако почна самостојно да седи накај 6 месеци кога имаше го шетав во летна која е полесна,покомпактна,се склопува со една рака и ја собира испод седиште на пример,сегде си ја носевме. Ако веќе сакаш да инвестираш во количка, користи си ја таа сега за зимата што доаѓа, па на пролет земи си некоја поубава летна, гарант ќе ја искористиш повеќе..
https://www.lococroco.com/количка-за-loco-croco-flexy Оваа ја земавме. Кај кај е подобра од Чиполиното. Со една рака се склопува, расклопува, лесна е, комотна и е. За сега е ок ама да не ја фалам многу да не ми се скрши ко претходната
И јас ја имав истата дилема, па на крај се одлучив да си ја искористам старата и искрено не осетив дека ми фали корпа, ја спуштав количката, бебе супер си спиеше во неа...