Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    2.364
    Здраво девојки. Читам во темава Cosatto колички имало во продавница Маша и Медо во Скопје, но не можам да ја најдам никако онлине. Работи ли уште продавницава и дали има онлине да се разгледа, ако не каде се наоѓа во Ск?

2. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.550
    Колку што знам се наоѓа после железничка кога се оди према Аеродром од лева страна, пред трговскиот Скопјанка. Дали работи уште незнам.

На Beatris му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    2.364
    А некоја да не има купувано во скоро време количка Cosatto? Многу ја фалат таа за близнаци што е, во Србија ја има, ама подобро е да може да ја видиме во живо.

4. Evy81

Evy81 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    665
    Нема, се затвори пред година и пол.

5. easterbunny123

easterbunny123 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    17
    Здраво, дали некоја од вас има искуство со FREEON Trio Comfort? Се мислам помеѓу овој бренд и BEBETTO, па секое искуство е добредојдено. :)

6. Srcka28

Srcka28 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    2.781
    Ние ја земавме , ама уште не ни е користена , чекаме :D инаку горе доле од free on земавме се од постелнина , релаксатор , количката ... ми изгледаат доста квалитетни

На easterbunny123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. easterbunny123

Се зачлени на:
    26 април 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    17
    За летните колички слушнав добри коментари, меѓутоа за системиве досега никој не ми спомнал. Купувањево количка испадна потешко од бирање факултет :D

8. Srcka28

Srcka28 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    2.781
    Така ќе му дојде :D
    Незнам мене ми се допадна на изглед ептен , видов неколку бебиња низ маало ги возат во истата , валда е добра :D
    Инаку вака генерално од фирмата и јас читав добри коментари :)

9. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    2.392
    Јас ја имам бебето тито, количката е ТОП! Амортизација одлична, комотна е количката, стабилна. Ги има сите потребни додатоци (мрежа за комарци, за дожд навлака, држач за чашка, торба една што виси на рачката и уште една долу). Рачката за туркање се подесува за висина како ти одговара. Корпата и седиштето се вртат во двата правци (спрема тебе и обтатно). Душекот од корпата се подесува на висини (скорз лежечка и малце подигната кај главчето). Дополнително корпата се затвара целосно па и за зимно време е совршена да можете да шетате и да не се секирате дали ќе задува. И прозорче има за да може да го гледаш бебе иако е затворена корпата. Исто е бајаги комотна корпата. Има место бебето не е стуткано.

Спортското седиште исто е одлично може да се затвори целосно. Кога ќе се спушти детето е како во креветче долго е доволно. Материјалот се пере во машина, и е водоотпорен и со ув заштита.
    Има 2 години гаранција количката.

Транспортерот е исто комотен еве синко е за една недела 9 месеци уште го возиме во транспортерот не го надраснал. Има и адаптери за да можеш транспортерот на рамот од количката да го ставиш и да го возиш.

Мана е што е тешка самата количка и нас пример не ни ја бере во кола. Па купувавме багажник хаха. Ама се исплати скроз.

На easterbunny123 и IRBBB им се допаѓа ова.
  10. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.829
    Еј супер ова што го пиша, зашто и ние ја нарачавме (сеуште не е стигната) Tito Premium Class (оној новиот модел што има уште подобра амортизација од претходниот и нов рам што е многу полесен, околу 9кг.), а немам сретнато многу да пишуваат за неа и да дадат мислење. Ја земавме 2 во 1, зашто транспортер позајмивме од пријатели.

Едино што ме плаши е баш ова што го пиша, дали ќе ја собере во багажник, ние немаме голема кола, ама ако треба ќе се докупи оној багажниот дел што се става одозгора.

Инаку мене ми беше најубава од сѐ што гледав во тој ценовен ранг, иако и вака е меѓу поскапите, не е баш евтина, ама елеганцијата на дизајнот ме воодушеви и после не можев да бирам друга.

На easterbunny123 и Bubamaricka им се допаѓа ова.
  11. Bubamaricka

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    2.392
    Истооо кога ја видов се заљубив и џабе гледав други колички знаев дека тито ќе биде. И јас сакав премиум да ја земам ама требаше да се се порача од фабриката и ми беше страв да не не стигне на време па ја зедов оваа. Во рамот беше разликата само. Ајде мама со здравје да ја служите и убави прошетки да имате со бебе.

На ladystardust му/ѝ се допаѓа ова.
  12. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.341
    Допаѓања:
    5.237
    @ladystardust еееј како се израдував кога те прочитав во темава :hug:

На le.soleil и ladystardust им се допаѓа ова.
  13. easterbunny123

Се зачлени на:
    26 април 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    17
    Ти благодарам на деталниот одговор :inlove: искрено како дизајн и јас се вљубив на прва во количките, но не гледав често ривјуа, па се загрижив :) веројатно дека сепак Bebetto ќе биде. Мене ми се допадна Bebetto Luca, но некако има мала корпа долу :|

На Bubamaricka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bubamaricka

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    2.392
    Јас ревјуа читав на интернет на странски страни имаше бајаги. За корпата долу не знам дали си ги видела во живо не се така мали како на слика. Мене корпата долу ми е полупразна, ми се нашла многу ама полна не била никогаш, ми е зборот и мала врши работа. Е сега на тито моделот торбата што виси е бајаги голема и за синко се ми бере таму. Како и да е мислам дека нема да згрешиш со Bebetto.

15. Marija2007

Marija2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    678
    Da ne slucajno nekoja majka od Skopje ima kolicka za podaruvanje?

16. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.901
    Има ли некој купено количка од Чарли бејби или од Пики Струмица да сподели искуство?

17. Lavica2602

Lavica2602 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2017
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.213
    Citam nazad vo temava, HOT Mom edna clenka voopsto ne ja preporacuva (ova pred 4god) a drugi komentari ne najdov. Ako ja ima nekoja mama skoro sto zela neka spodeli info, mene navistina mi se bendisa.

18. Tamara E.

Tamara E. Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2022
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    Zdravo mamicki, sto mislite za kolickata locco croco croxx ? I vo bebehome sega sto im se na akcija kolickite graco near2me i safety 1st??

Прикачени фајлови:

19. Tamara E.

Tamara E. Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2022
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5

Прикачени фајлови:

20. Doktor F

Doktor F Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    2.507
    Допаѓања:
    7.795
    Safety 1st не е лоша, поефтина верзија на макси кози.
    Мене искрено ми се допадна, матријалот е само малку шушкав и се приметува дека е ефтин, ако добро се изразив.
    Не е мекан на допир туку шушка, ако тоа не ти пречи количката е сосема ок за цената.
    Не е голема и гломазна што е уште една предност.
    Со другата количка немам искуство.

На Tamara E. му/ѝ се допаѓа ова.