Dali ja kupi i kako ti se svigjase voznata so nea dokolku si ja kupila… i do kolku godini ili visina beba mozese da se vozi vo nea..
Kakvi iskustva imate so kolickite na liberta, konkretno Cocolle ( melora, ambra, ravello 3 vo 1) ? Ili predlozete nekoja kolicka od koja ste zadovolni do 300e
Стигнавме и до разгледување колички Се мислам помеѓу овие три опции од Maxi Cosi: Plaza+, Zelia S, Adorra 2. Дали имате искуство со некоја? Или можеби друг совет или предлог?
Имам Адора 2 количка. Многу е тешка и голема за транспорт ама пак е многу стабилна и комфорна за бебе.
Moja prijatelka ima zemeno od tamu bbo urban live bese i e epten zadovolna , 3 vo 1 i beshe kolickata okolu 20000 , kaj se ne ja vozese niti krcka niti ckripi nisto
Pa gledam po drugive orodavnici gi vrtat edni te isti brendovi, a tamu ima mnogu. Jas imam drugarka sto rabotese vo takva prodavnica 8 godini, i taa mi spomna deka tamu imaat nekolku turski marki sto se "KOSKA" kolickite. Jas licno mnogu ja bendisav Hot Mom, i drugarkava mi ja predlozi kako epten saglam kolicka a i da bidam iskrena samo taa me bendisa vo dizajnot.
Па искрено ја искористив добро, само што после две години задното тркало ми се расипа, ама јас многу по авиони ја влечкав, бидејќи многу многу не ги пазат како ги расфрлаат, па можеби затоа. Исто и многу кратка стреа има тоа многу ме нервираше. Но за цената е супер, не е лоша.
А мене па тоа ми се допаѓа што е кожа, само ми е страв да не ми испука за скоро бреме тоа незнам колку е квалитетна