Здраво девојки, Ја користиме Adorra 2 на Maxi Cosi истиот модел и боја како на сликата, веќе година ипол ја користиме скоро и сме презадоволни. Поради селење надвор од земјава сакам да ја продадам, доколку е некој заинтересиран слободно нека ми пише. Поздрав
Cisto da spodelam iskustvo sto moze nekomu kje posluzi vo idnina, vekje 4 meseci sum prezadovolna od kolickava na Graco, lesna, prakticna, golema korpa, transporter maksimalno koristen dosega, odlicna e! https://bebehome.mk/product/graco-evo-ts-2во1-suits-me/
И јас барам таква но мислам дека кај нас нема, мислам до сега не најдов сите што си ги имав замислено ги нема кога ги имаше ми беше рано за купување а сега ги нема
Мал апдејт за количка, нека служи како помош за сите оние кои ќе купуваат. Моја препорака е да си купите 3 во 1, кошара обавезно. Ние ја користиме максимално еве веќе 3 месец. Бебе се шета во нејзе од 10 дена. Бебка не сака да се вози во транспортерот и си стои во колата. Мене со царски воопшто не ми беше лесно да ја вадам и ставам со транспортер. Корпата е лесна и функционална. А количката засега ми е погодена. Препорака и за марката, cybex.
И јас да се надоврзам за корпата, дури ја користам во дневна за дремки, закачена на количката и таман е за нишкање низ дневна. Нешто нај употребено ние овие 3 месеци корпата
Може ли слика од количката и јас сега треба да купам и се мислам каква за тоа што сите што ги сакав ги немат моментално
Мене ќе ми дадат седиште што ќе е 0+ дали треба да купам транспортер или можам само со количка и корпа да поминам ќе имам зимско бебе јас ја имам бендисано абц мамба ама во живо уште не ја имам видено вака ок ми изгледа плус германска е таа оди без транспортер се докупува амортизери и транспортер ако сакам и за парите е топ 14000 денари е ич не скапа а се што имам читано за неа дека е квалитетна.
Само јас ретко сум сретнала количка со корпа само обично се или 3 во 1 или количка и транспортер само.
На некои се докупува корпа како што се докупува транспортер. Или од оној тип кои се прават седиште и корпа 2 во 1 што се.
Во Liberta голем дел од количките се 2 во 1, корпа и спортско седиште без транспортер, Макси кози исто можеш да докупиш корпа посебно, некои не идат ни со транспортер. Некои колички се седиште кое се трансформира во корпа. Различни комбинации се среќаваат.
Малу не ми е јасно за без транспортер ова седиште 0+ ќе ми е за во кола а од каде што живеам до кола и од кола до болница на педијатар во раце ќе треба да го носам, за кратки релации вака сите што ги гледам со транспортери ги носат и во транспортер ги возат за прошетки ретко во корпи.