Јас имам со гуми на надувување, и сега за второво ќе мора изгледа да купувам нова, ми се излижаа гумите и нема шанси да најдам нови зошто е стар модел. Џабе парите за количката, кај ќе ја возам со искинати гуми. Ја користев некои 2г и се искинаа по нашите крш улици и сега кога пак ми треба, јок, ја нема.
Јас имам количка со полна гума. Значи нема нешто подобро особено за нашите улици. И вожња супер, не се осеќа ништо, бебе ужива и нема ризик да пукнат. Земав таков и трицикл.
Здраво. Дали некој има искуство со Joie finiti или versatrax? Читам тука многу позитивни коментари. Ме предомислува само седиштето, ми делува многу отворено од страна, мислам ќе падне детето
Не може, стар модел била, дури од Словенија ми нарачуваат и нема изгледа. Па ќе се потрудат сега бар гуми да ми најдат ако не друго, ако успеат нешто компатибилно. Ама тешко, рекоа од претставништво.
Не ми се верува колку се несериозни и непрофесионални во Бебехоме. На 20.07 плативме околу 55.000 ден за количка Анех М тип, при што ни беше кажано дека ќе стигне за 8-12недели. Неколку пати се јавив, ми кажуваа ги очекуваме секој момент. Пред недела и половина мм беше во салон, му кажаа ќе стигне на 27.10. До денес не се јавија дека стигнала па викам ајде да проверам што е работата. На телефон ми кажаа не е стигната и не знаеме и дали ќе стигне, ако не изберете некоја друга од тоа што имаме на залиха 36+ сум, отворена 1cм, а уште немам количка
Abe tie od bebehome site gi kazuvaat kako neprofesionalni, site se zalat. Javi im se i kazi im da ti gi vratat parite, pa 55.000 ne se malku, bezobrazni. Ne se sekiraj majka, samo so lesno da si mines i da se guskas so bebe, drugo ne se grizi.
https://www.encimenci.com.mk/catalo...iamond-foppapedretti-9700328909/category/270/ Zdravo, da ne ja ima nekoj kolickava?? Kako ste zadovolni? Iskustva nekoi??
Kolickata e preubava, i jas ja gledav (vo potraga sum) ama nemozam da razberam zosto pod korpata, delot za ostavanje stvari e otvoren bez patent? Mene licno toa ne mi se sviga, em e golemo kolku plakar em site da gledaat sto nosis pod kolicka. A ne e samo ovoj model, ima dosta modeli i po 50,60000mkd korpata dolu otvorena.. Samo toa ne mi se sviga..
Istoto go primetiv i jas mozele da stavat eden patent. A vaka dobro mi izgleda, samo neznam da ne e glomazna. Bas im pisav dali ima negde da se vidi ama mj rekoa ja nemale izlozeno, samo online, i bas se mislam. Druga nekoja imas razgleduvano sto ti se dopagja?? Jas od se so gledav vise neznam sto sakam, a moram vekje da zemam
Јас ја имам Finiti Signature, и сум многу задоволна, квалитетни материјали, издржлива, меѓутоа со оглед на цената сега би ја земала Versatrax слична е многу, а малку поефтина и полесна чинам. Finiti e околу 12кг. Дека е плитка, плитка е ама каиши има, бебе секако ќе биде врзано, а новороденче нема да мрда толку многу. Од Џои како бренд сум презадоволна, таква хранилка земавме, има буквално еден куп видеа, детали за производите, се е супер опишано и за секој производ има како се користи и сите негови намени. Нема да згрешиш која и да ја земеш. Јас ја меркам летната tourist наредно.
Nekoja iskustvo so Junama od liberta bebe centar? Gi gledam bas se ubavi ama vaka na slika site se ubavi, iskustvo sakam da cujam
Верувај кога ќе треба да шеташ со бебе и да натовариш количка ќе викаш како не беше поголема количката. Ич не ти треба патент за корпата доле. А толку ми беше практично кога шетав со дете и ако испазарев се си носев доле. Кога потпорасна, топка, играчки и други реквизити. Ако е на закопчување ќе бидеш ограничена.
Баш така, многу по практично е кога е отворено и повеќе собира. Денес како сум ја натоварила, пакет пелени, кашички, суви марамчиња, шмукалчиња, козметики. Штета што немаше уште простор.