Mozebi, neznam. Zatoa prasuvam i citam iskustva. Ama vaka koga gi gledam ic ne mi se svigaat skros sto se otvoreni,mozebi bi mi bilo poprakticno ama na izgled ne.
Најискрено ти кажувам дека колку поголема корпа толку попрактично, зошто секогаш ќе имаш што да ставиш. На летната што ја користев дека беше ниска, во корпата не можев да ставам многу работи и се нервирав. И уште една работа кога бирате количка гледајте да е со споена рачка, не со разделени.
Земи си ги парите. За таа цена види cybex во крш дали има нешто на залиха, разгледај на сајтот пушти си видеа прочитај reviews не ни мора да одиш. Ќе се јавиш, ако имаат само едно гледање и ако ти се свиѓа земај. Немам количка од нив ама се солиден бренд.
Мајки дали знаете каде би можела да најдам гуми за бебешка количка? Количката е со гуми на пумпање но дупнати и се внатрешните гуми
Јас имав, таа вреќа што ја купив тогаш беше наменета за во корпа, а потоа се местеше и на седиште. Според мене ќе то треба. Ем се топло, ем заштитено, ем ќе ја користиш и понатаму. Е сега, јас немав скафандерче за бебе намерно, пошо ќе му беше така жешко ама ако планираш скафандерче, тогаш не знам.. понатака ќе купиш.
Некоја мама искуство со количкава? Kikka Boo - Cherie https://www.lococroco.com/количка-k...mtj0_YbMEwTPtc-gFXc7aK0YMTn8FG5U89B6322RSvu_E
I jas isto prasuvav i ne dobiv odgovor Citav nanazad vo temava, prasuvale i drugi clenki no ne dobile odgovor... Mi se cini retko koj ja koristel, nikoj ne spodelil bilo kakvo iskustvo.... Odi vidi ja, ako ti se dopaga zemi si. Jas sledna nedela ke idam da razgledam
Веќе си ја земав мене ми се допаѓа варијанта е 2во1. Па затоа ме интересираше мислење како се покажала на квалитет ама вака ми стои доста солидна за парите.
Јас ја имам од Локо Кроко Гизмо 3 во 1. Многу сум задоволна еве скоро 5 месеци ја користиме, за парите е супер. Верувам и твојата ќе ти се погоди
Здраво девојки, Ве молам за искуство со користење на колички (систем дуо или систем 4) од брендот Инглесина од Mom&Babe. Фала
Предлог за количка до 30.000? Се залетав за Chicco Trio Best Friend ама различни мислења се изначитав тука. Кој е најквалитетен бренд за количка?
Jas nisto ne najdov ovde. Ni kvalitet ni do 30000 a da mi odgovara mene. Baram 2vo1 (bez transporter) i pak cenite se ludnica. Na kraj najverojatno ke poracam od stranstvo, mi se pogodi slucajno da odat moi bliski so kola, i ke se vrakaat pred nova godina. Ovaa ja odbrav, 399eur.
Здраво, да ве замолам за препорака на количка за две деца со мала разлика. Кога ќе се породам големото ќе ми е 1.5 година
Ние ја имаме Anex e type, 3 години ја отепавме од возење, склопи-расклопи аеродроми и пак е како нова,сега второто ќе си ја искористи иако пуста желба сакав нова и тоа Stokke, искуства за не знам и не ми се свиѓа тоа што не се спушта ако е свртено на напред ама..ама ќе ја истераме старава 99%. Моја препорака на тие што им паднала во око.