Се решив сепак нова количка да купам за бебуш. На Стокке ме фаќаат око. Некој кој ја користи или користел да сподели искуство. Важно ми е расклопувањето да е брзо, и да е лесна. Во багажник имам многу простор па не ми е тоа толку битно. До кога седат внатре, до кога ги собира во позиција за седење и до кога се користеше корпата. Доколку има друг модел со сличен дизајн отворена сум за предлози.
Здраво, мене рано ми е ама јас почнав да си разгледувам колички па здравје за 3-4 месеци ке треба да купуваме. Шашма у главата ми се стори https://topolino.mk/product/kolicka-piruet-3-vo-1-chipolino/ Оваа ми се гледа на слики како убава и прикладна, бебе здравје крај на август би требало да се роди, треба во живо да се види и се тоа ама дали некој ја има па да сподели искуство. Или некој совет како да одбирам количка кога ке одам зошо искрено појма немам што да барам. До кај 500е би издвоила за количка
Барај за склопување чадор систем, полесно е за во кола, да си одиш и да разгледаш по продавници, ние ја имавме Чико трио спринт, секаде ја фалам, прелесна за користење, за во кола, 3 дела има. 20000 пред 4 год ја зедовме ама пак е тука негде со цена, здравје за второво (исто август термин) истата ќе ја користи. Оваа што ја имаш споделено личи практична.
Ако менуваш количка само заради тежина на детето, немој, оти 15кг отприлика имаат на 3 години, а до тогаш повеќето деца не се ни возат во количка.
@dunika да се јави на рецепција Немој Дани. Моја топла препорака е било што од Cybex. Priam се класа. Мојата е Balio S и сум презадоволна.
Девојки Препорака за некоја лесна летна количка да можат и баби да ја влечкаат хах макси cosi само не сум задоволна многу се гломазни и тешки
дали ги перевте навлаките во машина? Гледам светли бои па ме интересира дали лесно се вадат флеки од cybex количките
Црна е мојата. Перев само тоа делот внатре во кошарата. Сега спортскиот дел се уште го немам испрано, само го чистам со влажна.
Не знам оти во живо не ме бендисуваат.. некако тоа стреата им е како за играчка напраена, бевме да разгледаме таа новата шо има опција за две деца.. постабилна ми се виде оваа од малава дома шо ја има за кукли. Може во пракса не се така ама некако очекував повеќе, на крај според мене испадна Anexot најиздржлива, најкомотна.
Дани и јас за некоја недела ќе купувам количка. Бидејќи знам дека си во Германија сакам да ти ги предложам MyJunior. Погледни ги имаат седиште во Ахен. На нивната веб страна може да се види во која продавница може да ги пробаш количките во твојата околина. Јас сум дефинитивно одушевена од квалитетот и дизајнот. Се одлучив за Vita Unique 2. Погледни ги имаат и профил на инстаграм my_junior_kinderwagen Bin begeistert
Cybex priam е за мене најубавата количка на светот. Ама прескапа ни беше 2 во 1, ептен ја сакав, ама буџетот не ни дозволуваше и земавме Bebetto Tito premium class. Супер задоволна сум со Bebetto, ама не ја прежалив Cybex, па наскоро кога ќе треба летна, се спремам да ја земеме Melio, се надевам ќе начекам да биде на попуст.
Cybex bi zemala za treto Za kerkata imav Stokke, mast i izvadivme. Preubava i udobna kolicka. Mima xari isto samo pofalni zborovi iako za 3 god sedisteto celo ni se iskrivi kozata se islupi, a i ni ja skrsija rackata na aerodrom pa podocna uste se dounisti.. Sega imam Chico oh lala letna navistina dobra letna kolicka site preporaki za nea