Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.556
    Допаѓања:
    251.836
    Што знам, мене ми е стабилна и комотна. Јас сум скроз задоволна. Инаку Сток ми се најлични, ама не ми изгледаат удобни. Овде доста ги има и Нуна. И они се добри.

2. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.831
    Допаѓања:
    23.642
    Исто беше и моето, на 2 год 17-18, на 3 год 20кг сега на 4 год скоро 22кг. Количката од Чико ја користевме скоро до 2 и пол години до 18кг, количката остана како нова. Сега в лето ќе ја слегуваме од таван за другото што е на пат :)

3. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    24.485
    Ние Anex e type ја имаме и од неа сум ствааарно презадоволна, немате појма шо има све претрпено хахах иначе кога гледам поголеми деца во стоке стварно некако им висат нозете и друго, се предомислив јас зато што свретено на напред не може да се спушти за спиење.

Дали некоја има искуство со овие две колички? На изглед ептен ме бендисаа ама немам сретно во живо.

Прикачени фајлови:

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Isibaby

Isibaby Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2022
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    73
    Дали некој ја има количкава, и како сте задоволни?

Прикачени фајлови:

5. Amora

Amora Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    274
    Здраво, дали некоја мајка ја има летната количка maxi cosi lara, да сподели искуство :)

6. IlinaIliev8

IlinaIliev8 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    Мајки помош, ми се скрши предното тркало на количката, се работи за количка rome moni black купена од енци менци. Таму моментално немаат тркало каде би можела да најдам. Количката е за близнаци. Ви благодарам

7. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    9.013
    Da lesno se vadat se pere ko sekoe drugo. Cvetnata ja iam nema gajle ja utepavme od vozenje i se se pere i kolicka i transporter. Sega i sedisteto e cybex rozevo i toa u masina a veke deteto svasta jade

На Sparky.99 и VirgoStar им се допаѓа ова.
  8. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    782
    Седиште за во кола имате cybex? Kон модел и како сте задоволни вреди ли за парите гледав и јас доста квалитетни се и може до 4 години комотно да седат

9. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.829
    Ние го гледавме Cybex Sirona S (360°), и треба да се одлучиме помеѓу него и Joie I-Spin 360°, јас повеќе сум за Cybex, по функционалност и карактеристики се многу слични, а материјалите на Cybex ми изгледаат за нијанса поквалитетни. Ма да мислам дека ќе го избереме оној од двата што ќе биде во скоро на акција, бидејќи на таа цена секој попуст многу значи.

Кај ги има во МК, можеш да ми пуштиш линк да погледам цени? (надвор од МК сум јас).

На VirgoStar му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Pacient srna

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    9.013
    Transporterot bese cloud isize i se.vozese do 15-16mes. Sedisteto e pallas g i do skoro(deteto ima 2god) bese so shield a sega e samo so kais. Super komotno i e,toa odi do 150cm i 50kg. Posle.ova.ke si sedi normalno

На VirgoStar му/ѝ се допаѓа ова.
  11. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    782
    Е и јас тоа го гледав ама со цениве малце се мислам и јас иначе во скопје тука само иам видено https://www.babycenter.mk/cybex-sed...na-i-61-105-sirona-sx2-lava-grey-1134719.html

12. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.169
    Допаѓања:
    5.728
    Ги има во Крш и babycenter

На ladystardust и VirgoStar им се допаѓа ова.
  13. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    782
    Супер значи практично ви е а за перење навлаките добри се потат ли или дека светло имате розе па пилесно.? Ја црни се гледам с може доста во лето топло да држат :^)

14. Sparky.99

Sparky.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2020
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    172
    Забегуваат со цените кај нас и не ги носат веднаш новите модели. Во старт треба да купиш “стара” количка по цена на нов модел

15. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.829
    Да, исто и овде во Бејбицентар го гледав. Е тука, за оние што имаат нивна клуб картичка пред некое време беше на акција со 30% попуст, ќе се изедам што не бев сигурна и не го земавме тогаш, сега којзнае кога пак ќе има нешто такво.

Прати ти постојано, имаат секој викенд некои акции на такви производи (бар овде, ама претпоставувам и во мк е така), сега баш количките на Cybex им беа на некоја акција. Од редовната цена инаку ми се врти во глава, за МК стандард па е уште поскапо.

На VirgoStar и Sparky.99 им се допаѓа ова.
  16. Pacient srna

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    9.013
    Abe vidi ke se poti sekako neminovno e toa. Vo transporterot se potese.ama toj od site strani ja drzi. Sedisteto go staiv posle letoto taka da ne mozam da kazam bas. Vaka sea koa ja vozime niz skopjevo so jakna sedi ne e ispotena,za podolg pat i ja vadam jaknata. Ama sekako sediste e pokomotno od transporter. Kako i da e.materijalite.lesno se.vadat turas u masina i skoro suvi iskacaat dosta brzo mozes pak da gi koristis.
    Trasnsporterot.pogotovo ne znam kolku pati e peren deka ja potese baska bebe i kaka znaese da.protece.skroz cel sum go vadela i perela.

На Sparky.99 и VirgoStar им се допаѓа ова.
  17. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562
    Дали имате искуство со Чиполино колички?

18. IlinaIliev8

IlinaIliev8 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    Мајки помош, ми се скрши предното тркало на количката, се работи за количка rome moni black купена од енци менци. Таму моментално немаат тркало каде би можела да најдам. Количката е за близнаци. Ви благодарам

19. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    4.645
    Истите ги гледав, џоито имаше подобра оценка на адац и тоа го земав.

На ladystardust и VirgoStar им се допаѓа ова.
  20. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    782
    А како ви се покажало опцијата до сега spin со вртење? Некои знам ич не ја користат.. вреди ли