Што знам, мене ми е стабилна и комотна. Јас сум скроз задоволна. Инаку Сток ми се најлични, ама не ми изгледаат удобни. Овде доста ги има и Нуна. И они се добри.
Исто беше и моето, на 2 год 17-18, на 3 год 20кг сега на 4 год скоро 22кг. Количката од Чико ја користевме скоро до 2 и пол години до 18кг, количката остана како нова. Сега в лето ќе ја слегуваме од таван за другото што е на пат
Ние Anex e type ја имаме и од неа сум ствааарно презадоволна, немате појма шо има све претрпено хахах иначе кога гледам поголеми деца во стоке стварно некако им висат нозете и друго, се предомислив јас зато што свретено на напред не може да се спушти за спиење. Дали некоја има искуство со овие две колички? На изглед ептен ме бендисаа ама немам сретно во живо.
Мајки помош, ми се скрши предното тркало на количката, се работи за количка rome moni black купена од енци менци. Таму моментално немаат тркало каде би можела да најдам. Количката е за близнаци. Ви благодарам
Da lesno se vadat se pere ko sekoe drugo. Cvetnata ja iam nema gajle ja utepavme od vozenje i se se pere i kolicka i transporter. Sega i sedisteto e cybex rozevo i toa u masina a veke deteto svasta jade
Седиште за во кола имате cybex? Kон модел и како сте задоволни вреди ли за парите гледав и јас доста квалитетни се и може до 4 години комотно да седат
Ние го гледавме Cybex Sirona S (360°), и треба да се одлучиме помеѓу него и Joie I-Spin 360°, јас повеќе сум за Cybex, по функционалност и карактеристики се многу слични, а материјалите на Cybex ми изгледаат за нијанса поквалитетни. Ма да мислам дека ќе го избереме оној од двата што ќе биде во скоро на акција, бидејќи на таа цена секој попуст многу значи. Кај ги има во МК, можеш да ми пуштиш линк да погледам цени? (надвор од МК сум јас).
Transporterot bese cloud isize i se.vozese do 15-16mes. Sedisteto e pallas g i do skoro(deteto ima 2god) bese so shield a sega e samo so kais. Super komotno i e,toa odi do 150cm i 50kg. Posle.ova.ke si sedi normalno
Е и јас тоа го гледав ама со цениве малце се мислам и јас иначе во скопје тука само иам видено https://www.babycenter.mk/cybex-sed...na-i-61-105-sirona-sx2-lava-grey-1134719.html
Супер значи практично ви е а за перење навлаките добри се потат ли или дека светло имате розе па пилесно.? Ја црни се гледам с може доста во лето топло да држат
Забегуваат со цените кај нас и не ги носат веднаш новите модели. Во старт треба да купиш “стара” количка по цена на нов модел
Да, исто и овде во Бејбицентар го гледав. Е тука, за оние што имаат нивна клуб картичка пред некое време беше на акција со 30% попуст, ќе се изедам што не бев сигурна и не го земавме тогаш, сега којзнае кога пак ќе има нешто такво. Прати ти постојано, имаат секој викенд некои акции на такви производи (бар овде, ама претпоставувам и во мк е така), сега баш количките на Cybex им беа на некоја акција. Од редовната цена инаку ми се врти во глава, за МК стандард па е уште поскапо.
Abe vidi ke se poti sekako neminovno e toa. Vo transporterot se potese.ama toj od site strani ja drzi. Sedisteto go staiv posle letoto taka da ne mozam da kazam bas. Vaka sea koa ja vozime niz skopjevo so jakna sedi ne e ispotena,za podolg pat i ja vadam jaknata. Ama sekako sediste e pokomotno od transporter. Kako i da e.materijalite.lesno se.vadat turas u masina i skoro suvi iskacaat dosta brzo mozes pak da gi koristis. Trasnsporterot.pogotovo ne znam kolku pati e peren deka ja potese baska bebe i kaka znaese da.protece.skroz cel sum go vadela i perela.
Мајки помош, ми се скрши предното тркало на количката, се работи за количка rome moni black купена од енци менци. Таму моментално немаат тркало каде би можела да најдам. Количката е за близнаци. Ви благодарам