Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. olly14

olly14 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    555
    Dokollu ima nekoj shto ne moze da si dozvoli poskapa kolocka (nie nemavme povekje od 300e) od popoznative brendovi, jas bi sakala da spodelam iskustvo so kikka boo madrid 3 vo 1 sto e kolickata. Pre pre prezadovolni sme, trkalata letaat po povrshina, ne drma na dupki bukvalno "off road" go vozam super se amortizerite. Vikaat do 15 kg, maliov ima godina ipol i 17 kg, ne e mrdnata. Imashe i transporter za do 13 kg, nie do 6m go koristevme, ima i krevetce. Odlicen materijal, se pere, lesno se sklopuva, ima zimska prekrivka, ogromna koshnica. Super e, okolu 17 iljadi mislam deka e komplet se

На Hopeeee, kozuf, simpleewa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    4.645
    Во суштина замерките што ти ги имаш за твојата, јас ги имам за мојата иако е помала, голема и тешка ми е. Можам да замислам вашата колкава е.:D Пошто со помала сум почнала сега си барав уште помала:). Често патуваме со кола, имаме релативно голем багажник, место имавме и за поголема, ама ај реков да сум практична, 2во1 корпа и седиште е и е од 0+ до 22кг (сериозно мислев дека ќе ја возиме до 2-3 год), седиштето се преклопува не мора да се вади од рамот и пак едвај куфер ставаме во кола или повеќе торби од пазарење и сл. На моменти не мрзи да ја вадиме количката и детево во раце го носиме. Количката е супер, цврста, стабилна, издржлива ама си барав нешто уште попрактично. Некако не ми се исполнија со новава сите критериуми и пак не е којзнае колку мала ама немавме мн избор.:)

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.829
    @Yowannty штом си во странство, моја препорака е Mast M2.
    • 42 x 54 x 24 цм
    • 5,9 кг
    • до 22 кг вкупна тежина
    Цената е добра, значително пониска од Yoyo, Cybex, Nuna, па и некои модели на Joie. Овде кај мене и на попуст не ретко ја има. Едино седиштето не се крева на 90° и не се спушта скроз до 180°, туку може да се намести од 110° до 170°. Ама количката е одлична, измислена за патувања.

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elsi29

Elsi29 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2022
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    36
    Дали сте задоволни од летната количка на Chicco Oh la la

5. unforgettable.u

unforgettable.u Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    11
    Искуства со летна количка Ciao Foppapedretti? Имам убава издржлива количка ама гломазна ми е за периодов а и топло му е во неа, па барам летна. Оваа од Foppapedretti CIAO ми фати око па дали некој може мислење да сподели?

6. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.210
    odlıcna. dve ımam za dvete deca ı navıstına se odlıcnı, lesna ı udobna za korıstenje

На Elsi29 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kaja991

Kaja991 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2020
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    4.289
    Jas ne sum zadovolna, vozena e 2 meseci I toa poveke prazna, a krcka, trkalata kocat I mislam vo sekoj moment ke se se raspadnat.

На Elsi29 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.058
    Допаѓања:
    40.402
    Баш пред некој ден пишував

9. Pipaa

Pipaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    93
    Макси кози адорра2 душата и ја извадивме од возење, ептен ни се погоди на нас.

10. Nati287

Nati287 Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Супер задоволни од Maxi Cosi Zelia S 3 in 1. Ја користиме од декември, многу стабилна и естетски елегантна количка. Нашата, за жал ќе мораме да ја продадеме бидејќи имаме мак гепек, а често сме на пат. Освен количкаѕа склопне друго не ни собира.. Огласена е во тема Продажба/размена на детски производи.

11. Nati287

Nati287 Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Некоја искуство да има со Cybex Eezy Twist? Ја гледав во Крш, ама ми се чини некако многу тесна, што знам..

12. BubiTr

BubiTr Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2023
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  13. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    4.645
    Јас ја гледав ама ми личеше "неудобна" за спиење и земав друга. Ако ти е за поголемо дете што нема проблем да дремне каде било, убава ми беше, баш ради големина и тежина.

14. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.829
    *постот го објавувам и во оваа тема заради поголема видливост, доколку модератор смета дека не соодвествува, нека го избрише.

Продавам летна количка MoMi Estelle во сиво-црна боја, купена пред точно еден месец (април '23). Количката е како нова, возена беше само на едно петдневно патување и еднаш во трговски центар, за други излегувања ја користиме поголемата, оваа ја купувме со намен кога ќе патуваме.

Ја продаваме бидејќи на поклон добивме друга, поскапа, а немаме простор за сите три.

Количката е меѓу најлесните од својата категорија (тежи помалку од 7 кг), лесно се маневрива, се склопува со една рака и има рачка на извлекување да се влече како куферче. На линков има инфо со сите спецификации, а за повеќе фотографии и останато инфо, слободно пишете ми во лп.
    https://bebehome.mk/product/momi-estelle-stroller-gray/

rsz_img_20230520_115236.jpg

fotor_1684593474471.jpg

Последна измена: 20 мај 2023
  15. AlchinovaR1979

AlchinovaR1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    729
    Здраво мајки ме интересира дали имате искуство со следниве колички :
    -Kinderkraft Xmoove
    -Free on Trio Vivere
    -Free on Trio Comfort
    И доколку имате , како сте задоволни? :D

Прикачени фајлови:

16. Asja

Asja Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    1.111
    Се мислам меѓу овие две колички.Која би ми ја препорачале?И двете ги имаат сите три дела.

Прикачени фајлови:

17. Asja

Asja Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    1.111
    Не знам зошто не ми ја прифаќа другата слика.Едната количка е CAM,другата е STOKKE.

18. smeshkaa

smeshkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    169
    Јас ја имам третата Trio Comfort, лесна е за управување, има супер амортизација, корпата ја користиме и да поспие во неа додека е дома од што има простор во неа, само што е гломазна да знаеш и со тоа мислам дека е потешка од други колички.

На AlchinovaR1979 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AlchinovaR1979

AlchinovaR1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    729
    Многу ми се допаѓа баш таа количка . :D Особено поради тркалата дека не се пластични и се ептен големи :rofl:.

На smeshkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. smeshkaa

smeshkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    169
    Вака на изглед е многу убава, ако не ви е проблем за во кола и ако ти е пристапно дома, да нема потреба да ја креваш по скали мислам дека е супер. Исто за таа цена имаш и на попуст и на chicco моментално во енци менци и оваа е убава.

Прикачени фајлови:

На AlchinovaR1979 му/ѝ се допаѓа ова.