1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. olly14

olly14 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    726
    Dokollu ima nekoj shto ne moze da si dozvoli poskapa kolocka (nie nemavme povekje od 300e) od popoznative brendovi, jas bi sakala da spodelam iskustvo so kikka boo madrid 3 vo 1 sto e kolickata. Pre pre prezadovolni sme, trkalata letaat po povrshina, ne drma na dupki bukvalno "off road" go vozam super se amortizerite. Vikaat do 15 kg, maliov ima godina ipol i 17 kg, ne e mrdnata. Imashe i transporter za do 13 kg, nie do 6m go koristevme, ima i krevetce. Odlicen materijal, se pere, lesno se sklopuva, ima zimska prekrivka, ogromna koshnica. Super e, okolu 17 iljadi mislam deka e komplet se

На Hopeeee, kozuf, simpleewa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.976
    Допаѓања:
    4.790
    Во суштина замерките што ти ги имаш за твојата, јас ги имам за мојата иако е помала, голема и тешка ми е. Можам да замислам вашата колкава е.:D Пошто со помала сум почнала сега си барав уште помала:). Често патуваме со кола, имаме релативно голем багажник, место имавме и за поголема, ама ај реков да сум практична, 2во1 корпа и седиште е и е од 0+ до 22кг (сериозно мислев дека ќе ја возиме до 2-3 год), седиштето се преклопува не мора да се вади од рамот и пак едвај куфер ставаме во кола или повеќе торби од пазарење и сл. На моменти не мрзи да ја вадиме количката и детево во раце го носиме. Количката е супер, цврста, стабилна, издржлива ама си барав нешто уште попрактично. Некако не ми се исполнија со новава сите критериуми и пак не е којзнае колку мала ама немавме мн избор.:)

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.830
    @Yowannty штом си во странство, моја препорака е Mast M2.
    • 42 x 54 x 24 цм
    • 5,9 кг
    • до 22 кг вкупна тежина
    Цената е добра, значително пониска од Yoyo, Cybex, Nuna, па и некои модели на Joie. Овде кај мене и на попуст не ретко ја има. Едино седиштето не се крева на 90° и не се спушта скроз до 180°, туку може да се намести од 110° до 170°. Ама количката е одлична, измислена за патувања.

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elsi29

Elsi29 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2022
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    36
    Дали сте задоволни од летната количка на Chicco Oh la la

5. unforgettable.u

unforgettable.u Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    11
    Искуства со летна количка Ciao Foppapedretti? Имам убава издржлива количка ама гломазна ми е за периодов а и топло му е во неа, па барам летна. Оваа од Foppapedretti CIAO ми фати око па дали некој може мислење да сподели?

6. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    53.415
    odlıcna. dve ımam za dvete deca ı navıstına se odlıcnı, lesna ı udobna za korıstenje

На Elsi29 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kaja991

Kaja991 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2020
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    4.457
    Jas ne sum zadovolna, vozena e 2 meseci I toa poveke prazna, a krcka, trkalata kocat I mislam vo sekoj moment ke se se raspadnat.

На Elsi29 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.118
    Допаѓања:
    40.481
    Баш пред некој ден пишував

9. Pipaa

Pipaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    95
    Макси кози адорра2 душата и ја извадивме од возење, ептен ни се погоди на нас.

10. Nati287

Nati287 Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Супер задоволни од Maxi Cosi Zelia S 3 in 1. Ја користиме од декември, многу стабилна и естетски елегантна количка. Нашата, за жал ќе мораме да ја продадеме бидејќи имаме мак гепек, а често сме на пат. Освен количкаѕа склопне друго не ни собира.. Огласена е во тема Продажба/размена на детски производи.

11. Nati287

Nati287 Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Некоја искуство да има со Cybex Eezy Twist? Ја гледав во Крш, ама ми се чини некако многу тесна, што знам..

12. BubiTr

BubiTr Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2023
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  13. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.976
    Допаѓања:
    4.790
    Јас ја гледав ама ми личеше "неудобна" за спиење и земав друга. Ако ти е за поголемо дете што нема проблем да дремне каде било, убава ми беше, баш ради големина и тежина.

14. ladystardust

ladystardust Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    6.830
    *постот го објавувам и во оваа тема заради поголема видливост, доколку модератор смета дека не соодвествува, нека го избрише.

Продавам летна количка MoMi Estelle во сиво-црна боја, купена пред точно еден месец (април '23). Количката е како нова, возена беше само на едно петдневно патување и еднаш во трговски центар, за други излегувања ја користиме поголемата, оваа ја купувме со намен кога ќе патуваме.

Ја продаваме бидејќи на поклон добивме друга, поскапа, а немаме простор за сите три.

Количката е меѓу најлесните од својата категорија (тежи помалку од 7 кг), лесно се маневрива, се склопува со една рака и има рачка на извлекување да се влече како куферче. На линков има инфо со сите спецификации, а за повеќе фотографии и останато инфо, слободно пишете ми во лп.
    https://bebehome.mk/product/momi-estelle-stroller-gray/

rsz_img_20230520_115236.jpg

fotor_1684593474471.jpg

Последна измена: 20 мај 2023
  15. AlchinovaR1979

AlchinovaR1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    729
    Здраво мајки ме интересира дали имате искуство со следниве колички :
    -Kinderkraft Xmoove
    -Free on Trio Vivere
    -Free on Trio Comfort
    И доколку имате , како сте задоволни? :D

Прикачени фајлови:

16. Asja

Asja Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.112
    Се мислам меѓу овие две колички.Која би ми ја препорачале?И двете ги имаат сите три дела.

Прикачени фајлови:

17. Asja

Asja Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.112
    Не знам зошто не ми ја прифаќа другата слика.Едната количка е CAM,другата е STOKKE.

18. smeshkaa

smeshkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    169
    Јас ја имам третата Trio Comfort, лесна е за управување, има супер амортизација, корпата ја користиме и да поспие во неа додека е дома од што има простор во неа, само што е гломазна да знаеш и со тоа мислам дека е потешка од други колички.

На AlchinovaR1979 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AlchinovaR1979

AlchinovaR1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2016
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    729
    Многу ми се допаѓа баш таа количка . :D Особено поради тркалата дека не се пластични и се ептен големи :rofl:.

На smeshkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. smeshkaa

smeshkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    169
    Вака на изглед е многу убава, ако не ви е проблем за во кола и ако ти е пристапно дома, да нема потреба да ја креваш по скали мислам дека е супер. Исто за таа цена имаш и на попуст и на chicco моментално во енци менци и оваа е убава.

Прикачени фајлови:

На AlchinovaR1979 му/ѝ се допаѓа ова.