Dokollu ima nekoj shto ne moze da si dozvoli poskapa kolocka (nie nemavme povekje od 300e) od popoznative brendovi, jas bi sakala da spodelam iskustvo so kikka boo madrid 3 vo 1 sto e kolickata. Pre pre prezadovolni sme, trkalata letaat po povrshina, ne drma na dupki bukvalno "off road" go vozam super se amortizerite. Vikaat do 15 kg, maliov ima godina ipol i 17 kg, ne e mrdnata. Imashe i transporter za do 13 kg, nie do 6m go koristevme, ima i krevetce. Odlicen materijal, se pere, lesno se sklopuva, ima zimska prekrivka, ogromna koshnica. Super e, okolu 17 iljadi mislam deka e komplet se
Во суштина замерките што ти ги имаш за твојата, јас ги имам за мојата иако е помала, голема и тешка ми е. Можам да замислам вашата колкава е. Пошто со помала сум почнала сега си барав уште помала. Често патуваме со кола, имаме релативно голем багажник, место имавме и за поголема, ама ај реков да сум практична, 2во1 корпа и седиште е и е од 0+ до 22кг (сериозно мислев дека ќе ја возиме до 2-3 год), седиштето се преклопува не мора да се вади од рамот и пак едвај куфер ставаме во кола или повеќе торби од пазарење и сл. На моменти не мрзи да ја вадиме количката и детево во раце го носиме. Количката е супер, цврста, стабилна, издржлива ама си барав нешто уште попрактично. Некако не ми се исполнија со новава сите критериуми и пак не е којзнае колку мала ама немавме мн избор.
@Yowannty штом си во странство, моја препорака е Mast M2. 42 x 54 x 24 цм 5,9 кг до 22 кг вкупна тежина Цената е добра, значително пониска од Yoyo, Cybex, Nuna, па и некои модели на Joie. Овде кај мене и на попуст не ретко ја има. Едино седиштето не се крева на 90° и не се спушта скроз до 180°, туку може да се намести од 110° до 170°. Ама количката е одлична, измислена за патувања.
Искуства со летна количка Ciao Foppapedretti? Имам убава издржлива количка ама гломазна ми е за периодов а и топло му е во неа, па барам летна. Оваа од Foppapedretti CIAO ми фати око па дали некој може мислење да сподели?
Jas ne sum zadovolna, vozena e 2 meseci I toa poveke prazna, a krcka, trkalata kocat I mislam vo sekoj moment ke se se raspadnat.
Супер задоволни од Maxi Cosi Zelia S 3 in 1. Ја користиме од декември, многу стабилна и естетски елегантна количка. Нашата, за жал ќе мораме да ја продадеме бидејќи имаме мак гепек, а често сме на пат. Освен количкаѕа склопне друго не ни собира.. Огласена е во тема Продажба/размена на детски производи.
Некоја искуство да има со Cybex Eezy Twist? Ја гледав во Крш, ама ми се чини некако многу тесна, што знам..
https://www.4kids.rs/sr/proizvod/bbo-kolica-za-bebe-3-u-1-neo-light-grey-0m Здраво, би ве замолила за мислење за количката погоре... Дали некој ја има и како сте задоволни?
Јас ја гледав ама ми личеше "неудобна" за спиење и земав друга. Ако ти е за поголемо дете што нема проблем да дремне каде било, убава ми беше, баш ради големина и тежина.
*постот го објавувам и во оваа тема заради поголема видливост, доколку модератор смета дека не соодвествува, нека го избрише. Продавам летна количка MoMi Estelle во сиво-црна боја, купена пред точно еден месец (април '23). Количката е како нова, возена беше само на едно петдневно патување и еднаш во трговски центар, за други излегувања ја користиме поголемата, оваа ја купувме со намен кога ќе патуваме. Ја продаваме бидејќи на поклон добивме друга, поскапа, а немаме простор за сите три. Количката е меѓу најлесните од својата категорија (тежи помалку од 7 кг), лесно се маневрива, се склопува со една рака и има рачка на извлекување да се влече како куферче. На линков има инфо со сите спецификации, а за повеќе фотографии и останато инфо, слободно пишете ми во лп. https://bebehome.mk/product/momi-estelle-stroller-gray/
Здраво мајки ме интересира дали имате искуство со следниве колички : -Kinderkraft Xmoove -Free on Trio Vivere -Free on Trio Comfort И доколку имате , како сте задоволни?
Јас ја имам третата Trio Comfort, лесна е за управување, има супер амортизација, корпата ја користиме и да поспие во неа додека е дома од што има простор во неа, само што е гломазна да знаеш и со тоа мислам дека е потешка од други колички.
Многу ми се допаѓа баш таа количка . Особено поради тркалата дека не се пластични и се ептен големи .
Вака на изглед е многу убава, ако не ви е проблем за во кола и ако ти е пристапно дома, да нема потреба да ја креваш по скали мислам дека е супер. Исто за таа цена имаш и на попуст и на chicco моментално во енци менци и оваа е убава.